Na predaj novostavba 2 izbový byt 48 m2, predzahrádka 25 m2 a parkovacie státie, Ilava.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
48 m2

Poschodie:  
prízemie / 3

okres Ilava
Ilava
Pivovarská
pred 212 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 207 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj novostavba 2 izbový byt 48 m2, predzahrádka 25 m2 a parkovacie státie, Ilava. Byt sa nachádza na prízemí novostavby s výťahom a má predzahrádku o výmere 25,5 m2. V celom byte je podlahové kúrenie REHAU na dialkové ovládanie. Kuchyňa je spojená s obývacou izbou a sú v nej veľké francúzske okná so vstupom na záhradku. Okná sú kvalitné 3 sklo. Sadrokartónové stropy do výšky 2,9 m. V celom byte bude kvalitná  plávajúca podlaha, zárubne a interiérové dvere. V celej novostavbe sú špeciálne odhlučnené steny. Kúpeľňa je spojená s WC - geberit a súčasťou predaja je komplet nová sanita. Kuchynská linka v cene bytu nie je - nový majiteľ si ju navrhne podľa vlastných predstáv. Spálňa je taktiež y výhľadom na záhradku. Ku bytu patrí parkovacie státie a pivnica. Parkovacie státie je za bytovým domom a je v osobnom vlastníctve. Vhodný na kúpu ako investičný byt. Viac info u makléra.

Novostavba sa nachádza 3 min.pešou chôdzou od centra mesta Ilava. Celý bytový komplex bude uzatvorený a vstup budú mať iba majitelia bytov. Väčší komfort bývania - bytový komplex. Kolaudácia novostavby jún 2020.

Záujemca neplatí Realitnej kancelárii už žiadne poplatky naviac, cena je konečná a zahŕňa províziu realitnej kancelárie,  vypracovanie kúpno - predajných zmlúv, návrh na vklad , kolky na prevod vlastníckych práv do výšky 66 € a overenie podpisov predávajúcich na kúpnych zmluvách. Cena sa už nenavyšuje ako u konkurenčných realitných kancelárií !!!

+ ZADARMO DÁME VYPRACOVAŤ ZNALECKÝ POSUDOK DO VÝŠKY 150 € V PRÍPADE KÚPY CEZ ÚVER, PODMIENKOU ZNALECKÉHO POSUDKU ZADARMO JE, ŽE SPROSTREDKOVANIE ÚVERU BUDETE RIEŠIŤ CEZ NAŠICH FINANČNÝCH SPROSTREDKOVATEĽOV. SPOLUPRACUJEME SO VŠETKÝMI BANKAMI NA SLOVENSKU A ÚROKOVÉ PODMIENKY MÁME SPRAVIDLA LEPŠIE AKO VY PRIAMO ZA PREPÁŽKOU.

+ ZADARMO MÁ KUPUJÚCI AJ PREDÁVAJÚCI K DISPOZÍCIÍ VEĽKÉ SŤAHOVACIE AUTO SO ŠOFÉROM NA DOBU 5 HODÍN. V RÁMCI MESTA SA POHONNÉ LÁTKY NEPLATIA, DO INÝCH MIEST PODĽA DOHODY. DODÁVKA JE K DISPOZÍCIÍ JEDNORÁZOVO.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: Na predaj novostavba 2 izbový byt 48 m2, predzahrádka 25 m2 a parkovacie státie, Ilava.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.