Krásny priestranný 4i byt so záhradou, ulica Záleská,Ivanka pri Dunaji

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
124 m2

Poschodie:  
prízemie

okres Senec
Ivanka pri Dunaji
pred 228 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 228 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predaj 4-izbového bytu vo vilovom bytovom dome s vlastnou záhradou, uzamykateľnou garážou a parkovacím miestom na ulici Záleská v Ivanke pri Dunaji.

Podlahová plocha bytu predstavuje 124,7 m2 + terasa 23 m2. K bytu prislúcha záhrada (cca 200 m2), na ktorej sa nachádza altánok, fontána, okrasné tuje a udržiavaný trávnik. Byt sa nachádza na prízemí v bytovej vile s deviatimi bytmi, ktorá sa nachádza v samostatnom uzavretom objekte so vstupným dvorom a súkromnými garážami.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby s úložným priestorom (2,4 m2) , jedálne (10 m2), izby (26 m2), obývacej miestnosti (18,7 m2), spálne (9,8 m2), priestrannej kúpeľne s dvoma umývadlami, rohovou vaňou, toaletou a bidetom (9 m2), samostatnej toalety (2,4 m2), kuchyne s krbovými kachlami (11,5 m2) a spálne (12,5 m2). V obývacej miestnosti a v jednej zo spální sa nachádza bio krb.Súčasťou bytu je aj malý sklad (3 m2) s prístupom z terasy (23 m2) a samostatne stojaci menší domček, ktorý pozostáva s jednej miestnosti a ktorý momentálne slúži ako umelecký ateliér s vlastnou klimatizáciou, kúrením, elektrikou a umývadlom.

Súčasťou ceny je kuchynská linka so spotrebičmi: práčka, umývačka riadu, elektrická rúra na pečenie, sklokeramická varná doska, digestor a ďalej šatníkové skrine na mieru. Zvyšný nábytok podľa dohody.

Byt je vykurovaný vlastným plynovým kotlom, ktorý sa nachádza v kúpeľni.

Byt je bez ťarchy a v osobnom vlastníctve. Vilový dom bol skolaudovaný v roku 2006 a nachádza sa v lokalite s dobrou občianskou vybavenosťou, len 15 km od centra Bratislavy.

Kompletná cena bytu vrátane odmeny RK je 192.500€ spolu s murovanou garážou, jedným vonkajším parkovacím státím a záhradou.

Kontakt: 0948 902 506

Email: klimanova@primereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: Krásny priestranný 4i byt so záhradou, ulica Záleská,Ivanka pri Dunaji

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.