garsónka, Komárno, Letecké pole, Hviezdna

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
21 m2

Poschodie:  
4. / 7

Vek stavby:  
< 50 rokov
okres Komárno
Komárno
Hviezdna
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme Vám výnimočnú ponuku na predaj príjemne dispozične riešeného bytu v srdci dynamického mesta, ktorý je ideálnym domovom pre jednotlivca alebo pár, ako aj atraktívnou investičnou príležitosťou s istotou príjmu z prenájmu.

Byt sa nachádza v stredovej zóne obľúbeného bytového domu, ktorý je situovaný v žiadanej a strategickej časti mesta. Lokalita ponúka kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, služieb, škôl, parkov a výborného dopravného spojenia.

Byt pozostáva zo vstupného priestoru, ktorý slúži ako predsieň, moderná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou, a útulná obytná izba. Celková úžitková plocha bytu je navrhnutá s dôrazom na komfort a praktické využitie každého metra štvorcového.

Stav nehnuteľnosti:Byt prešiel staršou čiastočnou rekonštrukciou, pričom si zachoval svoj pôvab a funkčnosť. Je udržiavaný a ponúka príjemné bývanie bez nutnosti okamžitých investícií.

Vlastníctvo a cena:Byt je v osobnom vlastníctve, čo zjednodušuje a urýchľuje proces kúpy. Cena bytu je nastavená tak, aby odrážala jeho výhodnosť a atraktivitu, a zároveň predstavovala vynikajúcu investičnú príležitosť.

Bytový dom je vybavený výťahom, čo zabezpečuje pohodlný prístup k bytu. Okolie domu je dobre udržiavané a poskytuje príjemné prostredie pre život.

Nenechajte si ujsť príležitosť stať sa vlastníkom tohto útulného bytu, ktorý ponúka pohodlie, štýl a finančnú istotu. Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať na tel. č. 0905 795565. Tešíme sa na Vašu návštevu a sme presvedčení, že si zamilujete potenciál a atmosféru, ktorú tento byt ponúka.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V

Na mape: garsónka, Komárno, Letecké pole, Hviezdna

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.