3-izbový byt byt, Komárno, Robotnícka štvrť, Družstevná

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

okres Komárno
Komárno
Družstevná
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 3 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame jedinečnú príležitosť kúpiť čiastočne rekonštruovaný 3-izbový byt na Družstevnej ulici v Komárne. Má rozlohu 68,5 m2 a nachádza sa na 6.poschodí zatepleného obytného domu vo vyhľadávanej lokalite s relatívne dobrou občianskou vybavenosťou. Predáva sa aj so zariadením, to znamená nábytok vo všetkých izbách a spotrebiče (chladnička, práčka, televízor a ďalšie) ako sú na fotkách.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Postupne boli vymenené všetky okná na plastové, vynovená bola kúpeľňa a toaleta. Podlahu v izbách tvoria drevené parkety.Dispozične pozostáva z predsiene, priestrannej obývacej izby, dvoch nepriechodných spální, kuchyne, špajze, kúpeľne a samostatného WC. K bytu patrí veľký balkón s pekným výhľadom a pivnica.

Výborná investičná príležitosť, cena len 65.000,- EUR vrátane nábytku a spotrebičov. Nehnuteľnosť tým pádom vhodná na okamžitý prenájom, resp. poskytuje ideálny základ na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv nového majiteľa.

Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle 0905 886 406 a pomôžem Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: 3-izbový byt byt, Komárno, Robotnícka štvrť, Družstevná

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.