Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Martin Mgr. Hlavačka
Telefón:
+421 948 457 557
E-mail:
ID ponuky:
32957

garsónka, Komárno, Sídlisko V, Komenského

39 990
Plocha:  
21 m2

Poschodie:  
1.

Vek stavby:  
< 50 rokov
okres Komárno
Komárno
Komenského
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Predstavujeme vám jedinečnú príležitosť získať útulnú garsónku na Komenského ulici v Komárne. Tento útulný byt s úžitkovou plochou 21 m² je ideálnym riešením pre každého, kto hľadá komfortné bývanie v príjemnom prostredí, alebo vynikajúcu investičnú príležitosť.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou a ponúka príjemné bývanie v dobre dispozične riešenom priestore, ktorý zahŕňa slnečnú izbu, predizbu a kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou. Vďaka svojej orientácii a rozloženiu priestorov je byt veľmi svetlý a pôsobí vzdušne a priestranno.

Poloha nehnuteľnosti je výhodná nielen vďaka svojej tichej a pokojnej lokalite, ale aj vďaka rýchlej dostupnosti do centra mesta, obchodov, škôl a ostatnej občianskej vybavenosti, čo činí túto garsónku ideálnym domovom pre jednotlivca alebo pár, alebo ako atraktívnu investíciu.

Bytový dom, v ktorom sa nehnuteľnosť nachádza, bol zateplený, čo prispieva k nižším nákladom na bývanie a zároveň zvyšuje pohodlie obyvateľov. Súčasný stav bytu umožňuje novému majiteľovi okamžite sa nasťahovať alebo pokračovať v prenájme, nakoľko byt je aktuálne prenajatý. Toto predstavuje ideálnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú investičnú kúpu s okamžitým výnosom.

Pre viac informácií alebo dohodnutie obhliadky ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0948457557. Tešíme sa na vašu návštevu, pri ktorej si budete môcť túto nehnuteľnosť prezrieť a presvedčiť sa o jej jedinečnosti a príjemnom prostredí, ktoré ponúka.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: garsónka, Komárno, Sídlisko V, Komenského

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.