1-izbový byt byt, Komárno, Sídlisko VII, Dunajské nábr.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
36 m2

okres Komárno
Komárno
Dunajské nábr.
pred 20 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na prenájom krásny zrekonštruovaný a kompletne zariadený 1 izbový byt s balkónom na Dunajskom nábreží v Komárne.

Byt s výmerou 36 m2 sa nachádza v stredovej zóne zatepleného panelového bytového domu, s pekným výhľadom orientovaný na JZ stranu čím je krásne presvetlený a príjemne hrejivý. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne s TV kútom, izby s balkónom a kúpeľne s WC. Byt si prešiel kvalitnou rekonštrukciou pri ktorej sa dbalo na každý detail, boli použité materiály vyššieho štandardu. Ponúka sa kompletne zariadený, nájdeme tu viaceré nábytky na mieru ako vstavané skrine, kompletne zariadenú kuchyňu prepojenú s TV stenou s barovým posedením so všetkými spotrebičmi, televíziu, klimatizáciu, posteľ, práčku v kúpeľni so vstavanými skrinkami. Pri zariaďovaní a detailoch ako osvetlenia, záves sa rovnako bralo ohľad na kvalitu.

Byt sa prenajíma tak ako ho vidieť na fotkách, okrem pár detailov pre seriózneho nájomníka, ktorý sa o byt bude starať tak ako o svoj. Mesačné nájomné spolu s réžiou, TV a internetom je 550 € / mesiac a kaucia je vo výške 2 mesačných nájmov. Prenájom je možný najskôr od decembra / januára podľa dohody.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: 1-izbový byt byt, Komárno, Sídlisko VII, Dunajské nábr.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.