3 i byt, Košice- Furča, loggia, 2xpivnica, nádherný výhľad

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
6. / 8

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 103 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 99 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte 3. izbový slnečný, útulný byt s loggiou s výhľadom na Košice a zároveň uprostred zelene v blízkosti lesa s kompletnou občianskou vybavenosťou? Ak áno, tak práve Vám je určená nasledujúca ponuka.

Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, tel. +421903806237 ponúka na predaj 3. izbový byt, ktorý sa nachádza na Krosnianskej ulici, na sídlisku Dargovských hrdinov, Košice-III.

*** Byt „košického typu“, v ktorom v rámci čiastočnej rekonštrukcie boli vymenené plastové okná so žalúziami a zrekonštruovaná loggia sa nachádza na 6/8 poschodí s celkovou výmerou 67 m2. Byt je orientovaný V–Z. Zo zasklenej loggie (4 m2) je krásny panoramatický výhľad na mesto.

*** Dispozícia bytu :

- každá z izieb je samostatná a nepriechodná. Izba s východom na zasklenenú loggiu disponuje veľkou na mieru vyrobenou skriňou a má rozlohu 15 m2. Ostatné dve sú s rozlohou 16,4 a 12,1 m2,

- z priestrannej štvorcovej chodby s vešiakovou stenou sa vchádza do WC s novou keramikou a do kúpeľne s novou rohovou vaňou a práčkou,

- kuchyňa v tvare L disponuje na mieru vyrobeným pultom, ktorý poskytuje dostatok priestoru pri varení. Podlaha je korková.

- veľkou výhodou je, že k bytu prislúchajú dve pivničné kóje.

V celom byte sú nové plastové dvojkomorové okná so žalúziami. Na gumolitových podlahách sú položené koberce. Bytové jadro a el. rozvody sú pôvodné.

*** Bytový dom v súčasnosti prechádza kompletnou rekonštrukciou. V rámci rekonštrukcie sú menené elektrické rozvody, výťah, prebieha maľovanie fasády bytového domu a rekonštrukcia spoločných priestorov. V celom bytovom dome boli vymenené stúpačky. Bytový dom poskytuje bezbariérový prístup.

*** Lokalita sa vyznačuje výbornou komplexnou občianskou vybavenosťou a mestskou zeleňou. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú škôlky, základné školy, gymnázium, konzervatórium, umelecká škola, modernizované detské ihriská, kostoly, zdravotné stredisko, fitnescentrum. Byt sa nachádza v bezprostrednej blízkosti lesoparku Furča, v ktorom je možné všestranné športové vyžitie. MHD je 200 metrov od vchodu do bytového domu.

*** Byt je vhodný aj na okamžité bývanie, ale aj na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Svoje vysnívané bývanie v ňom nájde nielen rodina s deťmi, ale aj rodina hľadajúca športové vyžitie, či prechádzky v prírode a hubárčenie v priľahlých lesoch. Nepriechodnosťou izieb je byt vhodný ako investícia na ďalší prenájom.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky a právny servis. Realizujte s nami aj financovanie Vášho bývania, vzhľadom na naše skúsenosti Vám zabezpečíme najlepšie podmienky na trhu. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Ing. Peter Plačintár 0903806237, placintar@impulzreal.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.