Rezervované! Jeden a pol izbový byt na Triede SNP.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
41 m2

Košice
pred 137 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 131 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Slnečný jeden a pol izbový byt sa nachádza v centre sídliska Terasa. Nájdete v ňom príjemné miesto na bývanie s výhľadom do tichého parku.

Jeho staršia kompletná rekonštrukcia spĺňa aj nároky dnešného bývania. Má prepojenú kuchyňu s obývacou miestnosťou a samostatnú spálňu. Vymenené sú rozvody elektriny, vody a radiátor. Sú tu nové omietky, plastové okná, podlahy a dlažba. Vymurovaná je kúpeľňa so sprchovacím kútom a WC. V kuchyni je priestranná kuchynská linka s elektrickou rúrou a plynovou varnou platňou a digestorom. Vstupná chodba je dostatočne veľká na umiestnenie šatníkových skríň. K bytu patrí kumbál, ktorý sa nachádza hneď vedľa bytu.

Tento príjemný byt má 41 m2 spolu s kumbálom. Nachádza sa na prvom podlaží. Prízemie bytového domu je obývané a nachádzajú sa tu aj spoločné priestory.

Budova bytového domu má nové zateplenie, novú strechu, nový výťah, nové omietky a maľby. Dom má dva vstupy. Obe vstupné brány a zvončeky sú vymenené.

Byt je teplý a slnečný s priaznivými nákladmi. Poplatok správcovskej spoločnosti je 130 € pre jednu osobu. Budova nemá energetický certifikát.

Okolie bytu: park a basketbalové ihrisko v bezprostrednej blízkosti. Parkovisko pred a za bytovým domom. Malé supermarkety, obchodné centrá, poliklinika, medicínske centrum, trhovisko sú do piatich minút pešo. Zastávky MHD sa nachádzajú priamo na Triede SNP s výborným spojením do akejkoľvek časti mesta. V okolí sa nachádza dostatok kvalitných kaviarní a reštaurácií.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.