3.zbový byt Košice -Staré mesto, Alvinczyho, kompl. Rek., balkón

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
8. / 12

Košice
Staré Mesto
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na prenájom so súhlasom majiteľa 3 izbový byt v mestskej časti Košice - Staré mesto na Alvinczyho ulici. Byt sa nachádza na 8 poschodí v panelovom bytovom dome po zteplení a výmene výťahu. Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, obývacia izba, kuchyňa, dve samostatné spálne z toho jedna orientovaná na V s loggiou a pol izby v súčasnosti ako pracovňa s možnosťou po dohode prispôsobenia potrebám nájomníkov. Jedna spálňa je nezariadená, po dohode možnosť zariadenia podľa potreby nájomníkov. Byt je zariadený novým nábytkom, spotrebičmi v kuchyni vymaľovaný, pripravený k nasťahovaniu. Na fotografiách je pôvodné zariadenie, ktoré bude kompletne vymenené za nové okrem kuchynskej linky. Byt je orientovaný na Z okrem jednej spálne, je vybavený klimatizáciou. V byte bola vykonaná kompletná rekonštrukcia pred troma rokmi vrátane renovácie pôvodných dubových parkiet vo všetkých izbách. K bytu prislúcha pivničný priestor. Občianska vybavenosť je na veľmi dobrej úrovni v okolí, parkovanie je rezidenčné. Byt je vhodný na bývanie vzhľadom na výbornú polohu iba 10 min od centra.

Podmienky prenájmu sú depozit na 1 mesiac a platba za aktuálny mesiac. V cene prenájmu sú polatky za TV, internet a služby spojené s užívaním bytu. Prenájom minimálne na 1 rok. Províziu realitnej kancelárie hradí majiteľ bytu.

Byt bude voľný od 1.9.2022, obhliadky od 25.8.2022

Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.