luxusný 3-izbový apartmánový byt - JUMBO Residence

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
149 m2

Poschodie:  
14. / 14

Košice
Staré Mesto
Lomená 
pred 374 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 361 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

JUMBO Residence - Košice ako na dlani - Nový spôsob bývania

Realitná kancelária CENTURY 21 Advisors Vám ponúka nový projekt JUMBO Residence na Lomenej ulici v Košiciach Poloha Jumbo Residence v sebe kombinuje pokoj a ticho odľahlej mestskej časti a atraktivitu bývania v centre mesta.Bytový dom ponúka 48 bytových jednotiek v 14-podlažnom objekte , s garážami umiestnenými na prízemí a 1 podzemnom podlaží.Ďalšou možnosťou je parkovať v exteriérii, v tesnej blízkosti JUMBO Residence, na parkovisku s celkovou kapacitou 14 parkovacích miest

Byty budú odovzdávané v štandardnom vybavení, t.j. vrátane podláh, dlažieb, vstupných dverí, interiérových dverí, zárubní, malieb stien a stropov. Pre prvých klientov ponúkame ako BONUS vybavenie kúpeľne.

Pri platbe formou splátok v hotovosti počas výstavby bytu Vám prináleží bonus v hodnote 5000,- eur na kuchynskú linku.

Štandard znamená úsporu času, peňazí a istotu kvalitných dodávateľov. Bonusom je pohodlné a pokojné sťahovanie a dni bez hluku vŕtačiek, ktoré oceníte Vy i Vaši susedia.

Aj pri kúpe štandardne zariadeného bytu máte hlavné slovo Vy. Na výber dostanete niekoľko druhov materiálov a farebných kombinácií, aby sme čo najviac vyhoveli Vašim predstavám. Katalóg s možnosťami výberu bude pre Vás k dispozícii pri osobnom stretnutí.

Ide o cenovo dostupné byty, ktoré spoločne vytvárajú harmonickú súhru a zároveň atraktívne a dostupné bývanie neďaleko centra mesta.

Dispozičné riešenie 3-izbového nadštandardného luxusného partmánového bytu:

- kuchyňa + obývačka,

- 2 izby,

- kúpeľňa,

- chodba,

- balkón/terasa.

Plocha bytu: 90,6 m2

Terasa: 59 m2

Celková plocha: 149 m2

Cena nadštandartného 3 izbového bytu je 219 916,00 eur

Samozrejmosťou je parkovací dom, ktorý sa nachádza na prízemí a 1 podzemnom podlaží. Má výmeru 13,80 m2. Ponúkaná cena je 10.800,- eur.

Prvé byty sa budú nachádzať až na 2. nadzemnom podlaží.JUMBO Residence ponúka svojim nájomcom elegantnú náhradu spoločných nebytových priestorov - na každom poschodí je pre Vás k dispozícii vlastný sklad s veľkosťou 4,55 m². Súkromné skladové priestory sú takto v priamom dosahu obyvateľov a dajú sa považovať za externú súčasť bytu. Cena za nebytovýho priestoru je 2.520,- eur

V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlky, nemocnica, pošta, obchod s potravinami, bankomaty, zastávka MHD .

Informácie o rezidenčnom projekte JUMBO Residence Vám poskytnem na tel. č.: 0903 712 932 - Vaša realitná maklérka Iveta Kijevská

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garáž
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: luxusný 3-izbový apartmánový byt - JUMBO Residence

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.