Mezonetový byt na Jilemnického ulici.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
115 m2

Košice
Staré Mesto
Jilemnického 
pred 136 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 134 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Nádherný mezonetový tehlový byt v starom meste. Nachádza sa na Jilemnického ulici pri Hvozdíkovom parku. Má veľkosť 115 m2, pričom 3,5 m2 je veľkosť pivnice. Má severovýchodnú orientáciu. Na tretie poschodie, na ktorom sa nachádza, sa hravo vybehne aj s nákupom. Odmenou je dvojpodlažný byt v tichom a pokojnom prostredí. Nehnuteľnosť je výnimočná tým, že je obývateľná ako 1 byt pre väčšiu rodinu, alebo ako dve samostatné bytové jednotky. Vstupuje sa do malej spoločnej predsiene a každý z bytov má svoje vchodové dvere.

Byt na treťom podlaží má kuchyňu, kúpeľňu, WC, úložný priestor a dve izby. Má nové rozvody elektriny, omietky, maľby a podlahy.

Byt nachádzajúci sa v streche, má obývaciu izbu s kuchyňou, samostatnú veľkú spálňu a kúpeľňu, WC. Táto časť bytu má nezávislé kúrenie s ohrevom vody, navyše celé podlažie má klimatizáciu a strešné okná so zaťahovacími roletami. Oba byty majú vlastné merače vody a elektriny.

Budova je tehlová, má novú strechu. Plánovaná je obnova fasády a spoločných priestorov. Nemá energetický certifikát.

Byt sa nachádza v centre mesta. V susedstve je niekoľko škôl, materská škola, parky, športoviská, detské ihriská, obchody, nákupné centrá, útulné kaviarničky, medicínske centrum.

Priamo pod domom je parkovisko, kde je možné parkovať na rezidenčnú kartu. Všetky ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri ohliadke tohto výnimočného bytu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Mezonetový byt na Jilemnického ulici.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.