Na prenájom 3 izbový byt, Alvinczyho ulica, Košice - Staré mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Košice
Staré Mesto
pred 84 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Martin Simko a Diamond Reality vám ponúka na prenájom tento pekný 3 izbový byt v mestskej časti Košice - Staré mesto, na ulici Alvinczyho.

Celková výmera úžitkovej plochy bytu je 74 m2 + 3 m2 loggia s pekným výhľadom na scenériu starého mesta s orientáciou východ/západ. K bytu prislúcha aj pivnica.

Byt je situovaný na 8/12 poschodí v panelákovom bytovom dome, pri ktorom došlo k zatepleniu a výmene výťahu za nový.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba, samostatné WC, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, obývacia izba, kuchyňa, dve samostatné spálne z toho jedna orientovaná na V s loggiou . Druha spálňa je nezariadená s orientáciou na Z, po dohode možnosť zariadenia podľa potreby nájomníkov. K dispozícii je ešte pol izby, ktorá v súčasnosti slúži ako pracovňa.

Byt je zariadený novým nábytkom s dostatočnym množstvom úložného priestoru, spotrebičmi v kuchyni, v obývacej izbe je TV a klimatizáčná jednotka. V byte bola vykonaná kompletná rekonštrukcia pred troma rokmi vrátane renovácie pôvodných dubových parkiet vo všetkých izbách. Parkovanie je rezidenčné.

V okolí je kompletná občianska vybavenosť ako Klas, Tesco, Slovenská pošta, zastávka MHD (3min) a množstvo zelene. Najomník ocení lokalitu v ktorej sa byt nachádza, odkiaľ má všade dobrú dostupnosť a len pár minút priamo do centra na hlavnú ulicu. Lokalita je teda ideálna pre rodiny s deťmi ale aj staršiu generáciu, keďže blízke okolie ponúka mnoho kultúrného a spoločenského vyžitia

Byt je pre nájomníkov k dispozícii ihneď.

Všetky fotografie (celkovo 15 ks) nájdete na DIAMONDREALITY.SK

Cena : 800 EUR/mesačne + mesačný depozit vo výške nájmu.

V cene prenájmu sú polatky za TV, internet a služby spojené s užívaním bytu. Prenájom minimálne na 1 rok. Províziu realitnej kancelárie hradí majiteľ bytu. V prípade záujmi volajte na tel. číslo 0903 255 172 a dohodnite si obhliadku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.