Nadštandardný tehlový mezonet 232m2 v centre mesta Košíc-3D obhliadka (019-114-PEV)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
232 m2

Poschodie:  
1.

Košice
Staré Mesto
Poštová 
pred 214 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 108 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

019-114-PEV

BeMi reality so súhlasom majiteľa ponúka na predaj nadštandardný mezonetový byt pre náročných - Poštová ul., v centre Starého mesta Košíc.

V prípade vážneho záujmu Vám radi poskytneme prístup na 3D virtuálnu obhliadku danej nehnuteľnosti.

Tento historický tehlový Bytový dom bol postavený v roku 1905. Pozostáva zo štyroch blokov v štvorcovej zástavbe a uzavretým záhradným átriom s celkovým počtom 13 bytov. Byt je situovaný v samostatnom vchode (po prechode uzavretého átria) iba s dvoma bytovými jednotkami a nachádza na 1 poschodí. Celková rozloha bytu je úctyhodných 232m2. Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou, ktorá rešpektovala historickú atmosféru bytu ale zároveň aj potreby moderného bývania:

výmena elektrických rozvodov, znížené podhľady, omietky, plávajúce podlahy, dlažba a obklady, drevené euro okná, video-vrátnik, klimatizácia. Kúrenie zabezpečuje špičkový a ekonomický kondenzačný kotol Vailland. O bezpečnosť sa stará elektronický poplašný systém napojený na pult centrálnej ochrany PZSR-KE.

Prvé poschodie si zachováva štýlový, historický charakter bývania a pozostáva - vstupná chodba, Kúpelňa (rohová vaňa, sprchový kút, bidet) s WC, schodisko do podkrovia, obývacia miestnosť s galériou a balkónom s výhľadom do átria, kuchyňa, miestnosť s krbom (pracovňa, prípadne jedáleň a pod.) a balkónom taktiež s výhľadom do átria, študentská izba so šatníkom.

Druhé, podkrovné poschodie vďaka použitiu výlučne prírodných materiálov predstavuje dokonalý priestor na oddych a relax pre celú rodinu (drevené euro okná, drevená podlaha ako aj obloženie stropu, priznané nosné drevené trámy). Ponúka veľký otvorený priestor o rozlohe 110m2, ktorý je rozdelený nábytkom podľa predstáv majiteľa (spálňa, detská izba atď). Súčasťou podkrovia je toaletná časť, sprchový kút, umývadlo a WC.

Tento neobyčajný byt určite zaujme veľkorysým priestorom, výbornou polohou a milými susedmi. Dve samostatné záhradné átriá ponúkajú priestor na príjemný relax, posedenie s rodinou alebo priateľmi. Poloha bytu zaručuje skutočné tiché, ničím nerušené bývanie. Novému majiteľovi poskytne komfortné bývanie bez kompromisov priamo v srdci Starého mesta Košíc.

V prípade akýchkoľvek otázok, alebo záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať. Veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie.

V prípade akýchkoľvek otázok, alebo záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať 0908 246 130. Veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie.

Peter Vranay - BeMi realitná kancelária

Manažér pobočky Moldava nad Bodvou a Okolie

Realitné zastúpenie pre Košice a KE-Okolie

mob.: 0908 246 130

mail: vranay@realitybemi.sk

web: realitybemi.sk

NAŠA CENA JE KONEČNA, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE NEHNUTEĽNOSTI JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLÚV, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ HYPOTEKÁRNEHO ÚVERU.

Predávate? Kupujete? Prenajímate? – Obráťte sa na profesionálov. Sme tu pre Vás!

Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore:

- 3D vizualizácie

- Video obhliadky

- Natáčanie nehnuteľnosti dronom

- Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti

- Home staging

- Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch

- Bannery

- Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi

- Kvalitne a odborne vyškolených maklérov

- Naše Call centrum je Vám k dispozícii 7 dní v týždni od 8.00 do 20.00 hod.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Mezonet:
áno
Okná:
Eurookná
Alarm:
áno
Klimatizácia:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Nadštandardný tehlový mezonet 232m2 v centre mesta Košíc-3D obhliadka (019-114-PEV)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.