"REZERVOVANÉ" - Nadštandardne veľký 2,5 izbový byt nad Jazerom - Talinská ulica.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
1. / 7

Košice
Krásna 
Talinská 
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Kristína Benöczová v spolupráci s Diamond reality Vám exkluzívne ponúka 2,5 izbový byt s celkovou výmerou až 72 m2. Tento byt sa nachádza na ulici Tallinská na 1.poschodí (pocitovo skôr druhé) a ponúka pekné bývanie na sídlisku nad Jazerom. Rovinaté okolie a príroda na skok poskytujú ideálnu kombináciu pre venčenie domácich miláčikov, prechádzky alebo šport.

vykurovacia podlahová plocha s loggiou 65m2 + pivnica

1./7. poschodie

Výťah – áno

Loggia – áno

Pôvodný stav – po dohode s majiteľom možnosť čiastočnej rekonštrukcie

3.tia izba s menším oknom – 3,9 m2

Mesačné náklady - 166 euro

Nadštandardný priestor, ktorý vám tento byt ponúka, vás naozaj príjemne prekvapí a ihneď ponúka nápady ako si tento byt z pôvodného stavu prerobiť podľa vlastných predstáv. Izby sú priestranné a vzdušné, čím sa otvárajú možnosti pohodlného umiestnenia nábytku a úložného priestoru. Veľká kuchyňa s výstupom na širokú loggiu si žiada doplnenie o veľký jedálenský stôl, pri ktorom sa stretne celá rodina. V kúpeľni vďaka dostatku miesta, viete pohodlne umiestniť sprchovací kút, vaňu, umývadlo (možno 2) toaletu aj bidet.

V byte boli vymenené okná za plastové, v jednej izbe sú už urobené aj nové stierky a jadro je murované. Tieto pridané hodnoty k pôvodnému stavu ušetria prácu, čas aj peniaze.

Keďže byt sa nachádza v bezbariérovom bytovom dome, vie samozrejme slúžiť aj ako plnohodnotne bezbariérový. Jednoliata podlaha bez prahov, pomocné madlá na dverách a v kúpeľni, dostatočná šírka loggie alebo rozšírené zárubne sú prvkami, ktoré by bezbariérový byt rozhodne mal mať. Tu sú tieto požiadavky určite splnené.

Dispozícia:

1 x vstupná hala

1 x kuchyňa so vstupom na loggiu a do malej „polizby“

1 x menšia izba s menším oknom 3,8 m2

1 x obývacia izba

1 x väčšia izba

Prejdite sa bytom :

Link na 3D

https://my.matterport.com/show/?m=5haAQ2Nb88s

Každý kto riešil akékoľvek bývanie vie, že steny vymaľujete, podlahy vymeníte, ale priestor nezväčšíte. Ak sa rozhodnete pre tento byt, tak potrebný priestor určite nájdete a je iba na vás akým spôsobom vám spríjemní bývanie.

Keďže pôvodný majiteľ začal byt postupne renovovať, v prípade záujmu, je možnosť diskusie v akom stave a pri akej cene by sa byt odovzdával. Na druhej strane, kúpou je okamžite voľný a viete ho ihneď využívať.

Bytový dom bol postavený v 90tych rokoch a prešiel rekonštrukciou pred 5timi rokmi. Zateplenie, dlažby na chodbách, 2 zrenovované nadrozmerné výťahy či elektronický čip na vstupnej bráne, to všetko bolo súčasťou renovácie bytového domu.

Sídlisko nad Jazerom ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, dobrú dostupnosť MHD a športové možnosti, ktoré na inom sídlisku nenájdete. napr.: vodné lyže.

Ak vás táto ponuka zaujala alebo máte nejaké otázky budem rada ak mi dáte vedieť na :

tel. čísle: +421 910 393 229

na obhliadku sa teší Ing. Kristína Benöczová

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: "REZERVOVANÉ" - Nadštandardne veľký 2,5 izbový byt nad Jazerom - Talinská ulica.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.