3-izbový byt na prenájom, 68 m2 s loggiou, KVP, ul. Janigova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
68 m2

Poschodie:  
1. / 8

Košice
KVP 
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 81 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na prenájom komplet zrekonštruovaný útulný a svetlý 3-izbový byt na sídlisku KVP, ulica Janigova, byt je v osobnom vlastníctve, v pokojnom a tichom prostredí, s pekným výhľadom na okolitú zeleň.

Nachádza sa na prvom poschodí z ôsmich (pod bytom sú vykurované priestory), v panelovom bytovom dome, orientácia bytu je sever - juh. Úžitková plocha bytu je 68 m2. K bytu prislúcha loggia v rozlohe cca 4 m2 a pivnica v rozlohe cca 2 m2.

Byt pozostáva z predsiene, obývacej izby, kuchyne, spálne s východom na loggiu, pracovne, kúpeľne a samostatnej toalety. V byte prebehla kompletná rekonštrukcia. Sú tu plastové okná, nové rozvody, murované jadro so sprchou a práčkou, v celom byte sú laminátové podlahy a dlažby, nové interiérové dvere, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (sporák, digestor, chladnička, mikrovlnka), na chodbe a v spálni je veľká vstavaná skriňa. Byt je kompletne zariadený a vybavený (okrem TV), stačí sa len nasťahovať.

Bytový dom je kompletne zrekonštruovaný.

Platby za energie sú súčasťou nájomného. Dĺžka nájmu je minimálne jeden rok. Podmienkou je mesačný depozit.

V okolí bytového domu sa nachádza skvelá občianska vybavenosť - detské ihriská, základné školy, škôlky, potraviny, zastávky MHD, rôzne obchody a služby.

Ak vás táto ponuka zaujala, tak nás neváhajte kontaktovať: Ing. Katarína Kočíková - 0905 190 720 - Certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.