NA PREDAJ 3 IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT S LOGGIOU, DÉNEŠOVA ULICA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

Košice
KVP 
Dénešova 
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj 3 izbový byt pražského typu na sídlisku KVP, Dénešova ulica

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/zYJ0qNNICLg

>>>3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=i6A7WUQhcjV

Tento 3 izbový byt vás jednoducho dostane, presne takýto byt si zamiluje každá rodina. Už od vstupu doň zistíte, že o tento byt sa dokonale staralo a všetko sa prispôsobilo pre potreby rodiny a jej pohodlia. V podstate už kvalita vstupných dverí napovedá, že majiteľom záležalo na bezpečnosti a preto vstup strážia bezpečnostné dvere Sherlock. Nakoľko ide o obľúbený pražský typ bytu, ktorých je na KVPčku len veľmi málo, je možné s vnútornými priečkami hýbať ako sa vám zachce. A to presne urobili aj majitelia pre pár rokmi. Každá jedna priečka v byte je nanovo vymurovaná a prispôsobená potrebám modernej rodiny.

Byt sa nachádza na 3. poschodí bytovky, v ktorej je schválená rekonštrukcia spoločných priestorov a výťahu. Byt s úžitkovou plochou 69m² je skvelým riešením, pretože okrem samotného bytu máte k dispozícii veľkú 6 metrovú loggiu, kumbál na chodbe či pivnicu v suteréne. Tie úložné priestory určite oceníte, pretože sa do nich zmestia všetky veci, ktoré denno denne nevyužívate.

Rekonštrukciu bytu teda môžeme datovať na približne 8 rokov, ale to by ste určite nepovedali. Zväčšená detská izba dokonale slúži dvom deťom a plnohodnotne sa do nej zmestí aj pracovný písací stôl, skrine na hračky a poschodová posteľ. Veď vidíte, že ostalo ešte plno miesta na hranie. Taktiež v spálni vznikol priestor na vstavanú skriňu. Obe izby, teda spálňa a detská izba sú orientované na severovýchod, teda ideálna orientácia na pokojný spánok. Na chodbe je k dispozícii kúpeľňa, ktorá bola len minulý rok kompletná zrekonštruovaná vrátane novej sanity. A čo WC? To je od kúpeľne oddelené. No na chodbe sa nájde ešte niečo, čo vás určite poteší. Samostatný šatník. Priestranný skoro ako menšia izba s regálmi, kde odložíte doslova všetko oblečenie, vysávač, mop a všetky veci, ktoré jednoducho niekde potrebujete schovať. Aj napriek tomu šatníku, žiadna časť bytu neprišla o svoj priestor. Z chodby sa presúvame do dennej časti, ktorú tvorí obývačka spojená s kuchyňou. Málokde pri pražských typoch bytu nájdete kuchynskú linku zapustenú pod oknami. Tým sa docielilo maximálne presvetlenie pracovnej dosky a vznikol zároveň priestor na jedálenskú časť. Ale späť ku kuchyni. Kuchyňa v tvare písmena U vám ponúka dostatok pracovného priestoru, vstavené spotrebiče vrátane umývačky riadu, el. rúry, mikrovlnky či indukčnej varnej dosky, pri ktorej sa upravili aj rozvody na 380V. Nakoľko je kuchyňa prepojená s obývačkou, môže byť celá rodina spolu aj počas prípravy večere. Pozdĺž kuchyne a obývačky sa tiahne 6 metrová loggia, z ktorej sú neskutočné výhľady na okolité lesy. Orientácia loggie je na juhovýchod, čím je presvetená táto denná časť po celú dlžku dňa.

Byt má okrem spomínaných výhod aj ďalšie nie menej dôležité a to hlavne parkovacie možnosti. V blízkosti bytovky sa nachádza obrovské parkovisko, na ktorom jednoducho nie je možné nezaparkovať, aj keď prichádzate z práce neskoro večer. Okolo tohto parkoviska sa nachádzajú reštaurácie, potraviny COOP Jednota, detská ihriská, Drocárov park plný zelene je neďaleko bytového domu a Materská škola Dénešova sa nachádza na konci ulice. Perličkou môže byť aj obchod s domácimi potrebami vo vchode do bytovky, kde na prekvapenie zoženiete naozaj čokoľvek. Jednoducho kompletná občianska vybavenosť.

Je potrebné ešte niečo vypisovať? Asi už len to, že celý byt sa predáva vrátane zariadenia, ktorý vidíte na fotkách. Cena bytu vrátane zariadenia je 214.900 eur. Ak vás ponuka zaujala, dohodnite si obhliadku na čísle 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NA PREDAJ 3 IZBOVÝ PRAŽSKÝ BYT S LOGGIOU, DÉNEŠOVA ULICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.