Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
  Brenwasserová Jana
Telefón:
+421907887029
E-mail:
ID ponuky:
12136311

Na predaj 4 izbový byt, KVP ul. Wurmova s loggiou

179 000
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
6. / 8

Košice
KVP 
pred 23 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders&Partners s.r.o. so súhlasom klienta ponúka na predaj priestranný 4 izbový byt na ul. Wurmova, sídlisko KVP. Byt so skvelou dispozíciou ponúka praktické bývanie pre väčšie rodiny, alebo aj ako výborná investičná príležitosť.

Výhodou tohto bytu je jeho veľkosť a priestrannosť. Je v osobnom vlastníctve, má zasklenú loggiu a ešte ho dopĺňa aj pivnica. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou: murované jadro, plastové okná, podlaha v kuchyni, predsieni, kúpelni s vaňou+2x umývadlo, veľké zrkadlo, samostatné WC. Čiastočnou opravou prešla aj elektroinštalácia. Súčasťou vybavenia bytu je odkladací priestor v priedsieni, kuchynská linka. Je po staršej rekonštrukcii, má veľkorysú rozlohu 82m2. Ide o príjemne slnečný a teplý byt. Je na 6 poschodí z/8p. Výťah je aktuálne po rekonštrukcii a stojí priamo na poschodí. Blok disponuje 2 vchodmi, z toho jeden je bez schodov bezbarierový, čo je aj výhodou tohto bloku.

Lokalita.

Sídlisko KVP ponúka kompletnú občiansku vybavenosť: Drocárov park v tesnej blízkosti, pešia zóna, v dosahu je niekoľko MŠ a ZŠ, súkromné malé potraviny, OC coop Jednota, Fresh, Klas, Billa, Lidl, kaderníctvo, lekáreň, moderné detské ihriská, športoviská, pizzeria, pošta, MHD, verejné parkoviská, centrum pre seniorov. Je ideálnym miestom pre všetky vekové kategórie.

Bytový dom: panelový 8 poschodový, výťah, domofón, na poschodí sú 2 bytové jednotky, čo ponúka kľudné nerušené bývanie.

Byt je kúpou voľný. Možnosť kúpy na hotovosť aj na hypotekárny úver, ktorý je môžné vybaviť v spolupráci s RK.

Ak Vás táto ponuka zaujala, pre ďalšie informácie a dohodnutie obhliadky ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať na čísle 0907887029.

Cena nehnuteľnosti je 179.000€

Našim klientom poskytujeme – kompletný právny servis a poradenstvo – úvery, komplexné finančné služby... Ponuku realitnej kancelárie si môžete pozrieť na: https://lpreality.sk

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

In The City Referenčný odkaz: https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2519

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.