Zrekonštruovaný 3-izbový byt na KVP s nádherným výhľadom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
12. / 12

Košice
KVP 
Starozagorská 
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 269 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

"Hľadáte pre svoju rodinu slušný 3-izbový byt situovaný v príjemnom prostredí sídliska KVP, ktorý Vám okrem pokojného bývania (bez dupotajúcich susedov nad hlavou) ponúkne navyše aj nádherný panoramatický výhľad?"

Volám sa Ing. Štefan GREGOR a exkluzívne Vám ponúkam na predaj rekonštruovaný 3-izbový byt na sídlisku KVP - Starozagorská ul. (Košice II).

Byt má podlahovú plochu 74 m2 a prislúcha k nemu lodžia (so vstupom z menšej izby), praktický kumbál na spoločnej chodbe a pivnica na prízemí. Nachádza sa na 12. poschodí v 12 poschodovom bytovom dome s 2 výťahmi, ktorý bol pred 8 rokmi zateplený a zrekonštruovaná bola aj strecha a stúpačky. Vďaka svojej severnej (kuchyňa) a východnej orientácii (izby) v kombinácii s vysokým poschodím je byt presvetlený v ranných či doobedňajších hodinách a poskytuje krásny panoramatický výhľad.

STAV:

Pred 8 rokmi bola v byte realizovaná rekonštrukcia s ponechaním pôvodnej dispozície bytu. Bytové jadro je murované s novou sanitou a elektroinštaláciu. Kúpeľňa disponuje pohodlnou vaňou, umývadlom s kúpeľňovým nábytkom a priestorom pre práčku. Toaleta je samostatná. Milovníkov varenia poteší rohová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, rúra, digestor a umývačka riadu) ako aj praktický kuchynský stôl na kolieskách. V celom byte sú plastové okná, vymenené interiérové dvere a plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou. Priestranná chodba ponúka vstavanú skriňu so zrkadlom, znížený strop s bodovými svetlami a kvalitné bezpečnostné dvere značky Sherlock. V prípade záujmu je možné v byte ponechať aj zariadenie.

LOKALITA:

Bytový dom je situovaný v príjemnom prostredí s množstvom zelene a výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza viacero detských ihrísk, potraviny Klas, Fitko, pošta, kostol či poliklinika, ale aj materské a základné školy. V pešej dostupnosti je tiež Miestny úrad, OC Grunt s množstvom obchodov a zástavka MHD (linky 19, 34, 36, 54, 55, 71 a RA4).

BYT JE IDEÁLNY PRE KLIENTOV, KTORÍ :

- hľadajú bývanie v príjemnom prostredí s výbornou občianskou vybavenosťou

- sa chcú rovno nasťahovať bez nutnosti realizácie zásadných úprav,

- obľubujú panoramatický výhľad z takmer vtáčej perspektívy

- a radi si doprajú pokoj bez dupotajúcich susedov nad hlavou, alebo

- proste majú radi túto mestskú časť :)

CENA: 109.900,- €

V CENE JE ZAHRNUTÉ: príprava zmlúv advokátskou kanceláriou (autorizácia, poistenie zodpovednosti) + overenie podpisov + zrýchlené katastrálne konanie + preplatenie kolkov pri návrhu na vklad + list vlastníctva a kópia katastrálnej mapy.

AK VÁS TÁTO NEHNUTEĽNOSŤ ZAUJALA, NEVÁHAJTE A DOHODNITE SI OBHLIADKU.

Informácie o nehnuteľnosti Vám poskytne Licencovaný realitný maklér NARKS:

Ing. Štefan Gregor

0948 311 511

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno

Na mape: Zrekonštruovaný 3-izbový byt na KVP s nádherným výhľadom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.