2,5 izbový tehlový byt po rekonštrukcii , Polianska ulica.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Košice
Sever 
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 7 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 2,5 izbový tehlový byt v mestkej časti Košice-Sever na Polianskej ulici.

Byt s rozlohou 55 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí v tehlovom bytovom dome so 6. poschodiami. V roku 2019 prešie byt kompletnou precíznou rekonštrukciou, kde bola zmenená dispozícia a z 2 izbového vznikol 3 izbový byt, najmešia izba je bez okna, samostatná toaleta , kúpeľňa a kuchyňa. Byt je slnečný a vďaka premyslenej dispozičnej zmene zaručuje komfortné bývanie.

Benefitom nehnuteľnosti je výborná lokalita s dostatkom zelene a kompletnou občianskou vybavenosťou, rýchla dostupnosť do centra mesta , bezproblémové parkovanie pred bytovým domom.

Bezbariérový vstup do bytového domu.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností.

V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0908611843.

Aplikácia InTheCity stiahnutie ZDARMA pre reality kúpa - predaj, úvery a všetky finančné služby, pracovné ponuky, obchody, ubytovanie, akcie v meste atď.. QR kód al. link na registráciu :

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2507

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.