4-izbový byt s loggiou, predaj, Viedenská, Sídlisko Ťahanovce, Košice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
5. / 8

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Viedenská 
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 116 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Zenith Reality Vám ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 4-izbový byt s loggiou vo výbornej lokalite na Viedenskej ulici v Košiciach, sídlisko Ťahanovce. Byt sa nachádza na 5. poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom. Celková rozloha bytu predstavuje 84 m2 vrátane loggie o rozlohe cca 2 m2. K bytu prislúcha pivnica o rozlohe 2 m2. Parkovanie je verejné.

Byt je kúpou voľný od marca 2022.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so vstavaným šatníkom, kuchne, priestrannej obývačky, troch samostatných izieb, kúpeľne, toalety, loggie a pivnice. Byt sa predáva kompletne zariadený: zariadená kuchynská linka so spotrebičmi, skrine, skrinky, gauč, televízory. Byt pred 5 rokmi prešiel kompletnou rekonštrukciou: menené rozvody elektriny, vody a odpadu, murované jadro, plastové okná, nové podlahy, stierky, nová kuchynská linka a nábytok. Vstavané skrine v každej spálni zaručia dostatok uložného priestoru. Loggia prešla rekonštrukciou pred rokom vo forme zateplenia a zasklenenia. Byt je vybavený aj bezpečnostnými dverami. Orientačné mesačné náklady sú cca 220,-/€ pre štyri osoby.

Bytový dom poskytuje výbornú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádza škôlka, škola, obchody, potraviny, zastávka MHD s dobrou dostupnosťou do mesta.

Cena za uvedený byt je 187 000,-/€ vrátane odmeny pre sprostredkovateľa za kompletný servis vrátane poplatkov pri samotnom prevode nehnuteľnosti. Túto ponuku je možné financovať cez HÚ. V prípade záujmu Vám náš hypotekárny špecialista pomôže s výberom najvýhodnejšej ponuky na trhu a samozrejme, zabezpečí celý servis a sprostredkovanie hypotekárneho úveru.

Zodpovedný maklér: Erika Barilíková, kontakt 0910 645 196, email: barilikova@zenith-reality.sk

Text je majetkom a autorským dielom spoločnosti Zenith-Reality s.r.o. © Copyright

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: 4-izbový byt s loggiou, predaj, Viedenská, Sídlisko Ťahanovce, Košice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.