NA PREDAJ LUXUSNÝ A NADŠTANDARDNÝ 3 IZBOVÝ BYT S LODŽIOU

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
78 m2

Poschodie:  
12.

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Budapeštianska 
pred 25 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 21 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na predaj nadčasový 3 izbový byt s lodžiou na sídlisku Ťahanovce.

Pozrite si VIDEOOBHLIADKU bytu skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/5sdgANXBsjA

O NEHNUTEĽNOSTI

Jedná sa o neobyčajný 3-izbový byt, ktorý disponuje rozlohou 78 m2 + lodžia. Tento byt prešiel kompletnou a nadštandardnou rekonštrukciou s použitím len tých najkvalitnejších materiálov. Nachádza sa na 12. poschodí bytového domu.

Pri vkročení do tohto bytu pocítite atmosféru jedinečného luxusu. Spálňa a obývacia izba sú vybavené priznaným betónom, ktorý pridáva bývaniu moderný šmrnc. Všetky dvere v byte sú zo skla, čím sa vytvára jedinečný dojem. Navyše, v celom byte nájdete napínavé stropy, ktoré pridávajú veľmi elegantný dotyk.

Kúpeľňa je skutočným klenotom - zariadená vaňou z liateho mramoru a veľkým sprchovacím kútom. Každý detail vytvára pocit nadštandardného komfortu. Okrem toho ponúka byt samostatnú miestnosť, ktorá slúži ako praktická pračovňa.

V obývacej izbe sa na strope nachádza hviezdne nebo, čo vytvára úžasnú atmosféru pri večerných chvíľach a romantických okamihoch.

Tento byt je jedinečný v každom ohľade. Kvalita rekonštrukcie a výber luxusných materiálov zabezpečujú výnimočný štýl a eleganciu. Dokonca má niečo, čo ho skutočne odlišuje - podlahové kúrenie v kúpelni, obývačke a kuchyni pre maximálny komfort a teplejší pocit. V byte sú dve klimatizačné jednotky, umiestnené v obývačke a spálni, zabezpečujú ideálnu teplotu počas celého roka.

K bytu patrí lodžia, kumbál na chodbe a pivnica pre ďalší úložný priestor.

Byt sa predáva KOMPLETNE ZARIADENÝ a je pripravený na okamžité nasťahovanie - noví majitelia si môžu priniesť len svoje osobné veci a využívať všetko luxusné vybavenie, ktoré tento byt ponúka.

OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

Tento byt sa nachádza na najmladšom košickom sídlisku Ťahanovce, konkrétne na ulici Budapeštianska.

Pred samotným bytovým domom sa rozprestiera nákupná pasáž s komplexným pokrytím všetkých služieb a obchodov. Nový majiteľ bude mať všetko, čo potrebuje, na dosah ruky, bez potreby dlhých ciest.

Okrem toho, za rohom nájdete školy a škôlky, čo robí túto lokalitu ešte atraktívnejšou pre rodiny s deťmi. Ideálnejšiu polohu bývania pre toto sídlisko si ani neviem predstaviť.

Parkovanie je možné priamo na ulici alebo pod nákupnou pasážou.

Táto lokalita poskytuje pohodlný a aktívny životný štýl, kde všetko, čo potrebujete, je na dosah ruky. Ide o skutočný skvost pre tých, ktorí hľadajú ideálnu kombináciu komfortu, dostupnosti služieb a kvalitného bývania.

ZÁVER

Tento byt nie je len obyčajným bývaním. Ide o miesto, kde nadčasový luxus a výnimočnosť vytvárajú jedinečný domov pre tých, ktorí očakávajú viac. Každý detail tohto bytu odráža starostlivo vybrané a nadštandardné materiály, čo mu dáva nádych luxusu a elegancie.

Budapeštianska ulica ponúka bezkonkurenčnú kombináciu pohodlia a dostupnosti. Obyvatelia budú mať všetko, čo potrebujú, priamo za dverami, a to nielen dnes, ale aj v budúcnosti.

Ak hľadáte byt, ktorý nekopíruje konvenčné riešenia, ale nesie v sebe jedinečnosť a nadčasovosť, potom je tento byt pre vás. Nezmeškajte príležitosť stať sa súčasťou tohto exkluzívneho bývania.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Klimatizácia:
áno

Na mape: NA PREDAJ LUXUSNÝ A NADŠTANDARDNÝ 3 IZBOVÝ BYT S LODŽIOU

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.