NA PREDAJ ÚTULNÝ 2 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU | ATÉNSKA ULICA | SÍDLISKO ŤAHANOVCE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Košice
Sídlisko Ťahanovce 
Aténska 
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj šikovný 2 izbový byt na sídlisku Ťahanovce, na ulici Aténska 24.

Samotný byt disponuje podlahovou plochou 48,25 m2. Dispozične je veľmi efektívne riešený a na prvý krát by ste mali pocit, že byt je omnoho priestrannejší. Tento dojem posilňuje hlavne svetlá orientácia bytu, keďže je orientovaný na východ a západ a tak tu máte stále pekne slnečno a teplo. Aj samotne izby sú celkom priestranné, veď obývačka má vyše 16metrov a spálňa 13.

Dispozícia tohto bytu teda pozostáva zo vstupnej chodby, po ľavej strane je samostatná obývačka orientovaná na východ, kuchyňa s linkou jedálenským stolom, samotatné WC, kúpeľňa s vaňou, komora, ktorá je ideálna na odloženie všetkých vecí, ktoré potrebujete skryť a samostatná spálňa s výstupom na loggiu. Výhľad z loggie si jednoducho zamilujete. Aj napriek nízkemu 3. poschodiu, je z loggie výhľad na celé Košice, pretože výhľadu nebráni iná bytovka.

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, kedy sa už vymenili plastové okná, nová rozvodová skriňa (elektrika je pôvodná), dlažba v chodbe a kuchyni, bezpečnostné dvere. Byt je veľmi svetlý a pôsobí noazj útulne. BUdete prekvapení tichom, aké v tomto byte panuje. Je to spôsobené aj modernými materiálmi samotnej stavby, ktorá má len 26 rokov. V izbák je pod kobercom linoleum a pod tým betón, preto po výmene podláh naberie byt úplne iný, moderný rozmer. V byte nie sú žiadne technické vady a tak si ho môžete užívať doslova okamžite.

Byt sa predáva kompletne zariadený vrátane všetkých spotrebičov (okrem TV), čo môže pomôcť mladým ľudom alebo dôchodcom, ktorý nemajú zvyšné financie na zariaďovanie nového bytu. Potešia vás aj nízke náklady na úrovni 150 eur vrátane elektriny. Tento byt vám ponúkame za cenu 129.900 eur vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás táto ponuka zaujala, zavolajte mi na číslo 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NA PREDAJ ÚTULNÝ 2 IZBOVÝ BYT S LOGGIOU | ATÉNSKA ULICA | SÍDLISKO ŤAHANOVCE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.