REZERVOVANÝ 4.izb.byt - SOKOLOVSKÁ ul., sídl.TERASA, OV rekonšt., 81m2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
81 m2

Poschodie:  
3. / 7

Košice
Západ 
Sokolovská 
pred 287 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 279 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

REZERVOVANÝ Pekný slnečný 4-izbový byt v osobnom vlastníctve na ul. SOKOLOVSKÁ - ZÁPAD-TERASA. Byt má rozlohu 81m2. Byt sa nachádza v zateplenom a zrekonštruovanom panelovom bytovom dome s novým výťahom, ktorý zastavuje na každom poschodí. Byt má loggiu a kumbál v byte a k bytu tiež patrí aj pivnica v suteréne BD. Bytový dom obývajú slušný ľudia. Na poschodí sú iba 2 byty. V byte sa uskutočnila rekonštrukcia - vymenené plastové okná, murované bytové jadro, v izbách parkety a v jednej plávajúce podlahy, dlažba na chodbe, v kúpeľni a vo wc, vymenená kuchynská linka, bezpečnostné vchodové dvere ADLO.V okolí bytového domu je vynikajúca občianska vybavenosť (obchody, školy, škôlky, v blízkosti zastávky mhd, fakultná nemocnica s poliklinikou, veľké verejné parkovanie, .....).

Ak Vás tento byt oslovil volajte na číslo 0907 615 309, ak nie zdieľajte medzi známymi možno je to ten ich.

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Rozmýšľate nad výstavbou rodinného domu? Zabezpečíme Vám kompletný servis a výstavbu rodinného domu na kľúč. Vyberte si zo širokej ponuky projektov. Ak ste si náhodou z ponuky nevybrali, nevadí postavíme Vám dom podľa Vašich predstáv. Viac na:

https://lpreality.sk/rodinne-domy/

Vážení klienti, cena nehnuteľnosti je uvedená už vrátane provízie, ktorá zahŕňa: - Kompletné realitné a právne poradenstvo súvisiace s postupom pri predaji, - Preverenie nehnuteľnosti, - Dohľad a zodpovednosť za celý priebeh od podpisu zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy až po prevod vlastníckych práv z predávajúcich na kupujúcich, - Právny servis zabezpečený advokátskou kanceláriou: Vypracovanie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve, kúpnej zmluvy, návrh na vklad prevodu vlastníckych práv, - Notárske poplatky za overovanie podpisov, - Katastrálne poplatky potrebné na prevod vlastníckych práv, - Výber katastrálnej na právne účely, - Sprostredkovanie súdno-znaleckého posudku, - Preberací protokol a odovzdávanie nehnuteľnosti, prepis u dodávateľov energií a pod. Tešíme sa na spoluprácu. V rámci našich služieb Vám veľmi radi pomôžeme s vybavením hypotekárneho úveru za pre Vás výhodných podmienok a zostaviť ho k Vašej úplnej spokojnosti za dosiahnutím čo najnižších možných úrokových sadzieb.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Internet:
áno

Na mape: REZERVOVANÝ 4.izb.byt - SOKOLOVSKÁ ul., sídl.TERASA, OV rekonšt., 81m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.