Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Renáta Sopková
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
52966

Ponúkame na predaj 2 izbový byt o výmere 55 m2, v obľúbenej lokalite na sídlisku Terasa.

143 000
Plocha:  
55 m2

Košice
Západ 
pred 27 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Poprosím, skôr ako si pozriete fotogalériu - skopírujte si link na video prehliadku:!!! https://youtu.be/zGYFOisEnhs!!! Fotky sú ilustračné-vizualizácia.

EXKLUZÍVNE V TU REALITY PRIPRAVUJEME do ponuky priestranný 2-izbový byt o rozlohe 52 m2, situovaný na 5. poschodí z 7. v obľúbenej lokalite Terasa. Byt je v pôvodnom stave a čaká na Vašu osobnú rekonštrukciu podľa vlastných predstáv.

Už boli vymenené okná za plastové a podlahu tvorí kombinácia keramiky a plávajúcej podlahy. Celý bytový dom prešiel komplexnou rekonštrukciou, vrátane zateplenia strechy, výmeny stúpačiek, zateplenia obvodových stien a inštalácie nového výťahu.

Okolie poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť s materskou školou, základnou školou, mestským úradom, poštou, lekárskym centrom, nákupnými centrami a dobrými spojeniami verejnej dopravy.

Momentálne nemáme k dispozícii energetický certifikát. Ak máte záujem alebo otázky, neváhajte nás kontaktovať na: Renáta Sopková, telefón: +421 41 3217800, e-mail: sopkova@tureality.sk. Radi Vám poskytneme bezplatnú konzultáciu týkajúcu sa financovania HÚ a pomôžeme Vám s jeho vybavením. A samozrejme, nezabudnite si u nás vychutnať výbornú kávu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.