(REZERVOVANÝ) Príjemný 1,5 izb. byt na Terase

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
33 m2

Poschodie:  
6. / 9

Košice
Západ 
Tr.SNP 
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 228 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 1,5 izbový byt s výmerou 33 m2+8m2 na ulici Trieda SNP v Košiciach. Hľadáte byt na jednej z najvyhľadávanejších lokalít mesta Košice za prijateľnú cenu s výbornou občianskou vybavenosťou? Tak tento byt Vás určite zaujme a k tomu všetkému dostávate ako bonus vkusné zariadenie.

Byt je na 6. poschodí s dvoma balkónmi. Byt sa nachádza na bezveternej strane s orientáciou na Juh, vďaka čomu získavate teplý slnečný byt. Obrovskou výhodou je, že je byt situovaný blízko zastávky MHD (autobusy a električky), obchody ako Lidl a Billa, základná škola so škôlkou na Bernolákovej ulici, vedľa vchodu je Spoločenský pavilón s kaviarňou a reštauráciou a tiež Súkromná zubná ambulancia. To všetko je, čo by človek kameňom dohodil.

Domácnosť pozostáva z kuchyne, spálne s balkónom s rozlohou 4,14m2, obývačky spojenej s kuchyňou a druhým balkónom s rovnakou rozlohou,

kúpeľnou s vaňou, umývadlom, zrkadlom a WC. Kuchyňa obsahuje mikrovlnku a dvojplatničku.

Čiastočná modernizácia bytu prebehla v roku 2012. Boli menené elektrické rozvody a bytové jadro.

Je to panelová bytovka s elektrickým vrátnikom a dvoma výťahmi. K bytovke je dobrý prístup a veľa možností na parkovanie. Je možné využiť aj vyhradené parkovanie, ktoré je potrebné zakúpiť. V okolí je kvalitné optické pripojenie na internet.

V prípade záujmu o viac informácií, prosím kontaktujte realitného makléra spoločnosti EQUILIBRIO real, Bc. Michaela Moroza na tel. č. 0948 901 182.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: (REZERVOVANÝ) Príjemný 1,5 izb. byt na Terase

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.