Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Martina Bc. Bernátová
Telefón:
+421 907 547 733
E-mail:
ID ponuky:
32985

5 a viac-izbový byt byt, Lipovec

135 000
Plocha:  
130 m2

Poschodie:  
3. / 3

Vek stavby:  
< 10 rokov
okres Martin
Lipovec
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľkometrážny 5-izbový byt s rozlohou 130,83 m2, ktorý môže predstavovať ideálny domov pre vašu rodinu.

Klúčové vlastnosti:Poloha: Nachádza sa na 3. poschodí rodinného domu v pokojnej lokalite na Lipovci, ponúkajúc nádherný výhľad na okolitú krajinu a slnečný pozemok.

Dispozícia: Byt má mezonetovú dispozíciu so vstupom cez pavlač do haly. Na prvom podlaží sa nachádza kuchyňa s jedálenským kútom, obývacia izba s krbom, dve samostatné izby a kúpeľňa spojená s WC. Z haly vedie schodisko na druhé podlažie, ktoré pozostáva zo vstupnej chodby, dvoch spální s balkónom a ďalšej kúpeľne s toaletou.

Vybavenie: Byt je vybavený podlahovým kúrením so samostatným regulovaním každej miestnosti, čo zabezpečuje optimálny komfort pre každého obyvateľa. Kúrenie krbom v obývacej izbe prispieva k úsporám a vytvára útulnú atmosféru.

Parkovanie: K dispozícii je parkovanie pred domom z jednej strany a možnosť ďalšieho parkovacieho miesta z druhej strany domu.

Možnosti využitia: Súčasťou ponuky je aj možnosť využitia záhradky.

Lokalita: Byt sa nachádza v obci, ktorá poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť vrátane potravín, pohostinstva, reštaurácie, cukrárne, školy, škôlky, knižnice, ihriska a zastávky autobusu. Okolie ponúka nádherné prírodné prostredie s výbornými podmienkami na turistiku a v lete s možnosťou kúpanie v okolitých jazierkách.

Investičný potenciál: Tento byt má bohatú históriu využívania na prenájom, čo naznačuje jeho potenciál vhodný aj ako investícia.

Kreatívne možnosti: Či už plánujete modernizovať interiér, zväčšiť kuchyňu alebo vytvoriť luxusný priestor na oddych, možnosti sú neobmedzené. Vaša kreativita môže transformovať tento byt na jedinečné a štýlové obydlie, ktoré bude odzrkadľovať váš osobný štýl a vkus.Takže neváhajte a využite túto príležitosť na vytvorenie vlastného špeciálneho miesta, kde sa budete cítiť úplne doma.

Výborná cena nehnuteľnosti na m2.

Na nehnuteľnosť nebol vystavený energetický certifikát.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie kontaktujte makléra: Bc. Martina Bernátová 0907 547 733

Vek stavby:
< 10 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Mezonet:
áno
Murované jadro:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: 5 a viac-izbový byt byt, Lipovec

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.