Kontaktné údaje

TP real estate s.r.o.

Ulica 1. Mája 98/13

031 01 Liptovský Mikuláš

Meno:
  Jela Slafkovská
Telefón:
0907915386
E-mail:
ID ponuky:
80111002826

Dvojizbový byt s parkovacím miestom na prenájom

680 €/mes.
Plocha:  
48 m2

Poschodie:  
1. / 4

okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
pred 16 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Residence Vám ponúka na prenájom 2 izbový byt v Liptovskom Mikuláši, na ulici J. Žuffu. Byt sa nachádza v novom rezidenčnom objekte Victory port v mestskej časti Palúdzka. Projekt je zaujímavý použitými modernými technológiami, svojim celkovým urbanistickým riešením, uzavretým areálom ktorý poskytuje klientom súkromie a samozrejme bezpečnosť. To všetko vo výbornej lokalite.

Bytový dom bol skolaudovaný v roku 2020, jedná sa teda o novostavbu.

Podlahová plocha je 48 m2. K bytu prislúcha predzáhradka s terasou o výmere ďalších 38m2.Byt je juhozápadne orientovaný. K bytu prislúcha jedno vyhradené parkovacie státie.

Byt je kompletne zariadený moderným nábytkom a spotrebičmi. Rovnako na terase je byt zariadený záhradným nábytkom. Kúrenie v byte je podlahové v kombinácii s rekuperačnou jednotkou. Všetky technológie sú ovládateľné aj prostredníctvom smartfónu. Vysoký štandard bytu dopĺňajú použité hliníkové okná. Do bytu stačí prísť bývať len s Vašimi osobnými vecami.

Byt je vhodný pre obchodného cestujúceho, manažéra alebo pár. Pre rodiny s deťmi a domácimi zvieratami nie je daná ponuka vhodná.

Nájomné 680 €/mesiac mesačne zahŕňa zálohové platby za energie a rovnako aj pripojenie k optickému internetu. Pri podpise zmluvy je nutné zaplatiť nájomné za aktuálny mesiac a depozit vo výške dvojmesačného nájomného. Záujemca o prenájom platí aj províziu realitnej kancelárii vo výške jednomesačného nájomného

Pre obhliadky kontaktujte makléra: Jela Slafkovská, 0907 915 386

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Iné
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.