Exkluzívny slnečný 2 izbový byt s balkónom - Liptovský Mikuláš

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Poschodie:  
9. / 10

okres Liptovský Mikuláš
Liptovský Mikuláš
pred 284 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 275 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

AstonReal ponúka na predaj slnečný dvojizbový byt s balkónom na západ po kompletnej rekonštrukcii na nábreží Dr. Aurela Stodolu v Liptovskom Mikuláši.Byt sa nachádza na 8./9.poschodí s orientáciou západ, výmera bytu je 54m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: kuchynská linka robená na mieru so vstavanými spotrebičmi: umývačka riadu,plynová varná doska, elektrická rúra,samostatná chladnička, mikrovlnná rúra ,automatická práčka.Kúpeľňa:murované jadro, rohová vaňa,nové obklady,dlažba,stierky,podlahové kúrenie,WC ,elektroinštalácia v celom byte,nové stierky, podlahy vo všetkých izbách plávajúca podlaha, v kúpeľni a vstupnej chodbe keramická dlažba,nové interiérové dvere, vchodové bezpečnostné dvere,znižované odhlučnené stropy s osvetlením,v spálni a v chodbe vstavané skrine. Radiátory sú vybavené meračmi tepla.

Byt sa predáva kompletne zariadený.Bytový dom je zateplený,nové balkóny, vchodové dvere s elektrickým vrátnikom, výťah. Nízke mesačné náklady.

Dobrá občianska vybavenosť,parkovanie priamo pred bytovým domom.K bytu prislúcha pivnica 3 m2. Vynikajúca lokalita,občianska vybavenosť, zastávka MHD. Parkovanie priamo pred bytovým domom. Energetický certifikát typu B.V prípade záujmu o obhliadku a viac informácii kontaktujte:

karmanova@astonreal.sk, tel. č.: 0918 790 789

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.