Exkluzívny predaj 3 izb. bytu v centre Malaciek! REZERVOVANÉ!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

okres Malacky
Malacky
Pribinova
pred 237 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 222 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne Vám ponúkame priestranný 3 izb. byt. Byt je v najlepšej lokalite mesta Malacky v tesnej blízkosti centra na Pribinovej ulici. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V tesnej blízkosti bytu sa nachádza zástavka MHD, materská škôlka, základná škola, stredná škola, lekáreň, kaderníctvo, výborná reštaurácia, kaviareň, potraviny, park s detským ihriskom, len 200 metrov od bytu sa nachádza hypermarket Kaufland.

Byt je umiestnený na prvom poschodí trojposchodového bytového domu. Bytový dom je postavený z tehál a v mesiacoch august až október 2019 prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátane výmeny všetkých stúpačkových rozvodov. Bytový dom je zateplený a má úplne novú strechu. Samotný byt je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva z troch veľkých nepriechodných izieb, chodby, vstupnej haly, kúpelne a kuchyne. K bytu prislúcha aj pivnica ktorá je umiestnená v suteréne bytového domu. Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, boli vymenené plastové okná, bezpečnostné dvere, svietidlá v celom byte. Jadro je murované, kúpelňa je presvetlená sklobetonovými tvárnicami.

V kuchyni sa nachádza úplne nová kuchyňská linka Ikea, v celom byte boli vymenené batérie, byt je vymaľovaný, vyčistený, pripravený na bývanie. Nemá žiadne ťarchy ani bremená a predáva sa zariadený vrátane el. spotrebičov.

Cena zahŕňa províziu RK, konzultácie, právny servis..prevedieme Vás celým procesom predaja, vrátane katastrálneho konania a uhradíme aj kolky. Taktiež Vám vieme rýchlo vybaviť úver. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať aj v podvečerných hodinách alebo počas víkendu na tel. čísle 0905 923 923

POZOR AKCIA!!! Cena platí do 30.10.2019

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1

Na mape: Exkluzívny predaj 3 izb. bytu v centre Malaciek! REZERVOVANÉ!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.