Priestranný 2izb. BYT (2x balkón, 2x parkovanie) Tri vody, Malinovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
56 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Senec
Malinovo
pred 195 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 184 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Kto pozná rezort Tri vody vie, že sa jedná o jeden z najkrajších projektov komunitného bývania v okolí Bratislavy. 

 

Pozostáva z viacerých moderných viladomov, kruhovo orientovaných okolo troch jazier, z čoho jedno jazero slúži ako kúpalisko pre rezidentov. V strede komplexu je umiestnená galéria so službami ako je rodinná reštaurácia, kaviareň, palacinkáreň, zmrzlina či psí salón. 

 

Rezort sa nachádza v obci Malinovo, ktorá sa pýši kompletným občianskym vybavením. Na pešo sa tak jednoducho dostanete do potravín (Billa, Kraj), do drogérie (101 a Teta) do lekárne, na zastávku MHD (v rámci rezortu), na poštu či do obľúbeného botanického parku, stvoreného pre šport i relax. Obec taktiež disponuje materskými školami (jedna v tesnej blízkosti rezortu) či Základnou a Strednou odbornou školou.

**************************

 

BYT sa nachádza na druhom poschodí novostavby z roku 2017. Na danom poschodí je spolu 5 bytov a súčasťou sú aj pivničné priestory, teda vlastná komora s rozmerom 1.5m2.

 

Dispozícia bytu:

Vstupná chodba 7.7 m2 so vstavanou skriňou, v ktorej je ukrytý vlastný elektrický kotol. Samostatné WC 1.5m2 a kúpeľňa s vaňou, práčkou a sušičkou v rozmere 3.99m2.

Presvetlená obývacia izba s pohodlným gaučom a televíznou zostavou je spojená s moderne zariadenou a vybavenou kuchyňou na mieru - spolu 30m2. Medzi izbami je balkón 3m2, na ktorom je umiestnená vonkajšia klimatizačná jednotka. Výhodou je výhľad na parkovacie miesta, takže máte autá pod dohľadom. V rámci priestoru je taktiež umiestnený moderný biokrb, ktorý oceníte nielen v chladných mesiacoch.

Poslednou miestnosťou bytu je zariadená spálňa 13m2 s posteľou z masívu, pracovným stolom a vstavanou skriňou. V tejto izbe sa taktiež nachádza výstup na menší balkón 2.7m2 s výhľadom na celý rezort a jazerá. 

 

V každej miestnosti sa nachádza termostat na reguláciu podlahového kúrenia. Nakoľko je v byte vlastný kotol, všetko si nastavujete podľa Vašich preferencií. 

 

K bytu patria aj dve vonkajšie parkovacie miesta, v hodnote 10 000 eur, v tesnej blízkosti bytovky (s priamym výhľadom z balkóna). 

 

Celková cena bytu je tak 145 000 eur vrátane parkovania, pivnice a kompletného zariadenia (americká chladnička, umývačka riadu, rúra, mikrovlnka / biokrb / klimatizácia / práčka a sušička). V cene je už taktiež započítané sprostredkovanie predaja realitnou kanceláriou, tzn - príprava zmlúv, katastrálny poplatok pre KZ, notársky poplatok pri overovaní podpisov či hypotekárne poradenstvo. 

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Klimatizácia:
áno

Na mape: Priestranný 2izb. BYT (2x balkón, 2x parkovanie) Tri vody, Malinovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.