Predaj, 3-izbový byt s veľkou lodžiou, Martin - Sever, VR

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

okres Martin
Martin
Družstevná
pred 289 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 283 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

450304

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 3-izbový byt s veľkou lodžiou (8,5m2) a s pivnicou. Byt je na 2. poschodí, 5-poschodového zatepleného bytového domu. Je situovaný v časti mesta s komletnou občianskou vybavenosťou Martin - Sever, na ulici Družstevná.

VIRTUÁLNU PREHLIADKU BYTU SI MÔŽETE PREZRIEŤ NA STRÁNKE: https://app.lapentor.com/sphere/predaj-3-izbovy-byt-s-velkou-lodziou-martin-sever

Pri rekonštrukcii boli vymenené rozvody elektriny v jadre, samotné jadro je murované, osadené boli bezpečnostné dvere ADLO, plastové okná, stierky a podlahy boli spravené v celom byte okrem jednej izby, kde bolo na drevené parkety položené PVC, v kuchyni je nová kuchynská linka, v predsieni a v spálni sú veľké vstavané skrine a k bytu bola prirobená úplne nová lodžia. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu. Orientácia bytu je na V/Z a jeho podlahová plocha je 74m2 + 8,5m2 nová lodžia.

Dispozične pozostáva z chodny v tvare L z ktorej sa dostaneme do WC, kúpeľne, dvoch izieb a do kuchyne. Jedna z izieb je priehocná a prejdeme ňou do tretej izby a na priestrannú lodžiu.

Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite Sever, s kompletnou občianskou vybavenosťou, parkovanie je verejné bezproblémové, zároveň je možnosť prenajať si k nemu vlastné parkovacie miesto. Mesačné náklady predstavujú 160€ / 2 osoby.

V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. čísle 0917 857 728 alebo e-mailom na martin.weiss@weissreal.sk.

Kompletný právny servis, poradenstvo o financovaní a sprostredkovanie úveru je u nás zdarma.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Predaj, 3-izbový byt s veľkou lodžiou, Martin - Sever, VR

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.