Rezervované- Predaj 3 izb bytu pri Jahodníckych hájoch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

okres Martin
Martin
pred 127 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 118 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Rezervovaný- VMREALITY ponúka na predaj kompletne zrekonštruovaný 3 izb prechodný bauring so špajzou. Nachádza sa na 1/8 poschodí (vyvýšené prízemie- pivnice sú zateplené) v zateplenom panelovom dome s výťahom. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodbičky, špajze, kuchyne, obývačky so vstupom na loggiu, zväčšenej kúpeľne s oknom, samostatnej toalety, dvoch spální. Byt s orientáciou V/J/Z je zrekonštruovaný: plastové okná, bezpečnostné dvere, interiérové dvere, rovnaké podlahy v celom byte, rozvody elektriny- vody-odpadu, stierky, pekná kúpeľňa so sprchovým kútom a s veľa úložného priestoru, dve vstavané skrine, zakrytá loggia.

Občianska vybavenosť v blízkosti: škola, škola, obchody, pohostinstvá, Tesco, MHD, zmrzlina, detské ihriská, tenisové kurty, zdravotné stredisko, lekáreň...na skok do centra mesta a aj do prírody. Výhodou je možnosť okamžitého bývania bez potrebnej prerábky, nízke mesačné náklady 130 eur/mes, výborná lokalita....

V cene je kompletný realitný servis a pri záujme vybavenie hypotekárneho úveru. Energetický certifikát nebol predložený.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.