GRAHAMS - PREDAJ 2izb bytu v novostavbe, Miloslavov, Alžbetin Dvor

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Senec
Miloslavov
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 268 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt v Miloslavove, časť Alžbetin dvor. Byt sa nachádza v podkroví novostavby na 3. poschodí v 3 poschodovom bytovom dome. Rozloha bytu predstavuje 40 m2. K bytu prislúcha balkón s plochou 3,3 m2 a pivnica v suteréne domu s plochou 2 m2.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby so šatníkom, obývačky spojenej s kuchyňou, kúpeľne spojenej s toaletou a spálne. Z chodby je priamy vstup do obývačky, ktorá má podkrovný charakter. Obývačka poskytuje pohodový priestor na relax, je zariadená sedacou súpravou, konferenčným stolíkom a komodou. Súčasťou obývačky je kuchynský kút a jedálenský stôl. Sôl sa nachádza v blízkosti výstupu na balkón s pekným výhľadom na lesík a lúku. Kuchynská linka je vybavená elektrospotrebičmi, ako je elektrická rúra, sklo-keramická varná doska, chladnička s mrazničkou. S kuchyne sa vchádza do spálne v zadnej časti bytu, orientovanej na západ. Je zariadená manželskou posteľou a skriňou.

Byt sa predáva so zariadením, v rozsahu po dohode s majiteľom. Bytový dom má vlastné vykurovanie čo má vplyv na mesačné náklady, ktoré sú vo výške (85 EUR/1os).

Parkovanie je zabezpečené priamo pred bytovým domom a poskytuje dostatok voľných parkovacích miest.

Bytový dom je situovaný v tichom prostredí v blízkosti lesa, ktorý poskytuje dobré možnosti na šport a relax. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť obchody s potravinami, reštaurácia, všeobecný lekár, pošta, materská škola, základná škola, materské centrum, prírodná bežecká trať. V čase rannej a večernej špičky ide vlaková doprava priamo z obce v intervaloch 30 min., mimo špičky a cez víkend každých 60 min. (v špičke asi najrýchlejší spôsob dopravy do BA).

Cena nehnuteľnosti je 68 990,- EUR, vrátane provízie RK, v ktorej sú zahrnuté kompletné právne služby, poradenstvo, finančný servis a ostatné náležitosti pri prepise samotnej nehnuteľnosti a dodávateľských služieb.

Zodpovedný maklér: Erika Kostroňová, kontakt: 0901 900 024, e-mail: kostronova@grahams.sk

Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: GRAHAMS - PREDAJ 2izb bytu v novostavbe, Miloslavov, Alžbetin Dvor

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.