3 izbový byt v novostavbe , zaskelná loggia, vlastné kúrenie, klíma

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Senec
Most pri Bratislave
pred 230 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 217 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3 izbový byt o výmere 64m2, na 2.NP, v nízkopodlažnom bytovom dome s výťahom. Bytový dom bol kolaudovaný v r 2009, nachádza sa tichej časti v k.ú. Most pri Bratislava na ulici . M.R. Štefánika.

Byt má vstupnú chodbu, kuchyňu , samostatné WC, kúpeľňu s vaňou, v kúpeľni je okno - priame vetranie, osvetlenie, veľká obývacia izba a spálňa so vstupom na zasklennú loggiu. K bytu prislúcha pivnica.

Byt má plávajúce podlahy, sanitu, dlažby, interiérové dvere z toho 2x posuvný systém, plastové okná so žalúziami, kuchynskú linku so spotrebičmi: varná plynová doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, digestor, umývačku riadu, chladničku s mrazničkou, v obývacej izbe je nainštalovaná klimatizácia. V chodbe, v detskej izbe aj v spálni je nainštalovaný rolldor. Výhodou bytu je vlastný plynový kotol na kúrenie a ohrev TÚV.

Mesačné náklady 130 eur .

V bytovom dome sú priestory určené na kočíky a bicykle.

Byt je východne orientovaný, tichá lokalita, blízko nákupné stredisko PONTE, zástavka SAD, BILLA, škola, škôlka. východnou orientáciou má príjemnú atmosféru, je situovaný v kľudnom prostredí plnom zelene a v jeho bezprostrednej blízkosti sa nachádza detské ihrisko. V byt. dome sú k dispozícii spoločné priestory pre odkladanie bicyklov, či kočíkov a má bezproblémové parkovanie. Byt je volný po dohode.

Možné financovanie aj hypotékou.

RK zabezpečí kompletný servis: zmluvy, návrh na vklad, podanie návrhu na vklad na kataster. V prípade financovanie cez hypo ponúkame zdarma hypotekárne poradenstvo , výber najvýhodnejšieho financovania pre Vašu nehnuteľnosť, individuálne spracovanie úveru s kompletným spracovaní podkladov k podaniu žiadosti o úver.

V prípade záujmu nás kontaktujte.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: 3 izbový byt v novostavbe , zaskelná loggia, vlastné kúrenie, klíma

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.