Mezonetový 3 izbový byt na PREDAJ s predzáhradkou 3D obhliadka..

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

Poschodie:  
1. / 2

okres Senec
Most pri Bratislave
pred 218 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 192 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Slnečný byt na uzavretej ulici + predzáhradka s grilom + vyhradené vlastné parkovanie pred bytom.

Tento urbanistický byt na uzavretej ulici ( ¼ vlastníctvo pozemku ) s predzáhradkou je na predaj.

Milí rodičia , toto si určite oceníte – deti kľudne môžete pustiť von sa hrať. Ulica je uzavretá s bránou na diaľkové ovládanie. Obyvatelia ( 12 rodín ) tejto uličky, prevažne s deťmi – sú usporiadaní a vysoko dbajú na bezpečnosť. Už žiadne schovávanie hračiek a bicyklov do kočikárne. Všetko zostane tam , kde to práve nechalo vaše dieťa včera – ale môžete ich naučiť aby to schovali do záhradného domčeka – čo patri k bytu.

Nákup do bytu so vstupom z prízemia, od vyhradeného parkoviska 3 m, hravo zvládnete. Na prízemí je priestranná denná zóna. Kuchyňa s obývacou izbou. Kuchyňa je komplet vybavená elektro spotrebičmi, ktoré čakajú na nového majiteľa aj s veľkým Roll-Door ukladacím priestorom. Kuchyňa je presvetlená s oknami do záhradky a do spoločného dvora. V obývacej izbe zostáva gauč na mieru – podľa želania samozrejme. V spodnej časti domu je podlahové elektrické kúrenie už aj v predsieni , ktorá sa dá samostatne uzavrieť.

Na 1. poschodí sa rozkladá zóna odpočinku. Detská izba, spálňa a kúpeľňa. V kúpeľni je osadený kotol na TúV . Na prvom poschodí sa vykuruje len vo výnimočných prípadoch s konvertormi . Tento dom má energetický štítok A - je navrhnutý tak – že teplo z prízemia sála cez centrálne vybudované schodisko na 1. poschodie samovstupom. Mesačné náklady na 4 člennú rodinu nepresahujú 120 EUR s preplatkom pri vyúčtovaní.

A ešte jedna maličkosť – je tu 18 m2 ukladacieho strešného priestoru! Určite to využijete.

Prečo kúpiť práve túto nehnuteľnosť?

- Satelitná obec - Most pri Bratislave , je vyhľadávanou lokalitou pre rodiny pracujúcich v Bratislave. Obec poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, MHD zastávka 50 m, súkromná a verejná škôlka 120 m, malé potraviny 80 m, veľmi milá tržnica 250m. Byt dispozične je priamo tak navrhnutý, aby šetril čas a námahu. Absolútne súkromie.

Čo nevidieť sa dokončí obchvat D4/D7 a očakáva sa nárast cien nehnuteľnosti v oblastiach s priamym pripojením. Most pri Bratislave je jedným z nich. Kúpou tohto bytu, celkom isto si zúročíte svoju investíciu do budúcna.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Internet:
áno

Na mape: Mezonetový 3 izbový byt na PREDAJ s predzáhradkou 3D obhliadka..

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.