Kontaktné údaje

agentúra alpia, s.r.o.

A. Kmeťa 24

03601 Martin

Meno:
Viktor Slančík
Telefón:
+421 915 781 049
E-mail:
ID ponuky:
29234

3-izbový byt byt, Nesvady

145 000
Plocha:  
159 m2

Poschodie:  
1. / 3

Vek stavby:  
< 5 rokov
okres Komárno
Nesvady
pred 105 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj luxusný, priestranný 3 izbový byt s veľkou terasou na 1. a 2. poschodí v nízkoenergetickej novostavbe v Nesvadoch.

Byt má celkovú výmeru 159 m2 vrátane veľkej 40 m2 terasy a je v stave holobytu - nižšie v popise je uvedené čo všetko už obsahuje. Dispozične sa skladá zo vstupnej chodby, prepojenej obývačky s kuchyňou s výstupom na terasu, spálne, detskej izby alebo pracovne, priestrannej kúpeľne s možnosťou vane aj sprchovacieho kútu a samostatného WC.

3-podlažný bytový dom s výťahom je postavený z thermo blokov z 20 cm vonkajšou a 5 cm vnútornou izoláciou s energetickým certifikátom typu A. Novostavba je kompletne monitorovaná kamerovým systémom a parkovanie pre 1 auto je v uzavretom dvore s bránou na diaľkové ovládanie. Každý byt má samostatné elektrické podlahové vykurovanie, ohrev teplej vody zabezpečuje bojler s keramickým vnútrom, kvalitné plastové okná s trojsklom, znížené stropy so sadrokartónom s bodovými svetlami a bezpečnostné protipožiarne dvere zn. SECURIDO.

Lokalita je vynikajúca, bytový dom sa nachádza v centre mesta Nesvady s kompletnou občianskou vybavenosťou na blízku. Zároveň pár minút od bytového domu sú novovybudované termálne kúpele a 10 minút autom je mesto Nové Zámky.

Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0915 781 049 a pomôžeme Vám v komplexnom poradenstve, právnych službách a vo výbere najlepšej ponuky úveru v banke - bezplatne.

Vek stavby:
< 5 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Betón
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Video vrátnik:
áno
Elektrický prúd:
220V

Na mape: 3-izbový byt byt, Nesvady

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.