Predaj 3 izbový byt Nitra Klokočina

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

okres Nitra
Nitra
Čajkovského
pred 318 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 313 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj 3 izbový byt v Nitre na ulici Čajkovského. Byt bez balkóna o rozlohe 64 m2 sa nachádza na vyvýšenom prízemí päťposchodového panelového domu. Pozostáva z troch izieb, z toho jedna je priechodná, kuchyne, kúpeľne, WC a chodby. Je kompletne zrekonštruovaný – všetky okná sú plastové, nové interiérové dvere, všade sú plávajúce podlahy, v kúpeľni sprchový kút a keramický obklad na stenách i na podlahe, WC keramická dlažba. Byt je vystierkovaný, vstupné dvere sú bezpečnostné Sherlock. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica 19 m2 a taktiež väčšia latková pivnica.

Bytový dom bol nedávno kompletne zrekonštruovaný - zateplenie, fasáda, strecha, plastové okná na medziposchodiach, nové stúpačky. V blízkosti potraviny : Kaufland, Lidl, Billa, školy, škôlky, zastávka MHD, poliklinika, zdravotné stredisko, detské ihriská. Kompletná občianska vybavenosť. Bytový dom je lokalizovaný vo vyhľadávanej, strednej časti Klokočiny.

Uvedená cena je vrátane provízie realitnej kancelárie RE/MAX, kompletného právneho servisu, autorizovaných zmlúv a poplatkov spojených s prevodom vlastníckych práv.

Nevyhovuje táto nehnuteľnosť Vašim predstavám? Nenašli ste Vašu vysnívanú nehnuteľnosť v našej ponuke, ani v ponuke iných RK? Volajte makléra alebo kontaktujte kanceláriu a zapojte sa do programu „Bývajte s RE/MAX!“ Podľa Vami zadaných kritérií Vám pomôžeme Vašu vysnívanú nehnuteľnosť nájsť v ponuke celého trhu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Káblová TV:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: Predaj 3 izbový byt Nitra Klokočina

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.