Predám 2 izbový tehlový byt v centre mesta Nitra

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
5. / 5

okres Nitra
Nitra
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 263 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj zariadený 2 izbový tehlový byt v centre mesta Nitra,Hollého ulica. Plocha: úžitková 58m2. Nachádza sa na 5. poschodí z 5 s veľkým francúzskym oknom zo spálne. Podlaha: plávajúca. Steny: stierky, maľovka. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: sprchovací kút a umývadlo. Oddelené WC. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, chladnička, mikrovlnka. Byt sa predáva komplet zariadený aj s televízorom značky SAMSUNG. Stav objektu: rekonštrukcia z roku 2011. Nové elektrické rozvody v spoločných priestoroch, nová strecha a stúpačky. Konštrukcia objektu: tehlová (60cm). Kúrenie: lokálne, samostatný ohrev vody prietokovým ohrievačom. Výhody: centrum mesta, slnečný, udržiavaný, pekný výhľad, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu. Mesačné náklady: nájomné 120,- eur, elektrika 20,- eur, plyn 20,- eur. Cena bytu 95 000 €. Kontakt 0917567218.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania, celoslovenskú internetovú inzerciu, základný právny servis. Už viac ako 8 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.