Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Manuela Paceková
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
53143

Zrekonštruovaný 3 izbový byt na Murániho ulici v Nitre.

137 000
Plocha:  
65 m2

okres Nitra
Nitra
pred 13 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj 3 izbový byt na Murániho ulici v Nitre. Rozloha bytu 65 m2, balkón 3 m2 plus pivnica 4m2. Byt je po kompletnej rekonštrukcii, bez nutnej ďalšej investície, čo umožňuje okamžité nasťahovanie sa a plnohodnotné bývanie. ________________________________________________________________________________

Dispozícia: priestranná vstupná chodba, veľká obývacia miestnosť spojená s krásnou, veľkou kuchyňou, ktorá je vybavená spotrebičmi. Z obývačky je vstup do priestrannej spálne, so stavanou skriňou. Zo spálne je aj vstup na veľký balkón s výhľadom na Zobor. V kúpeľni s vaňou je priestor aj na práčku a sušičku. Byt má separátne WC. V spálni je priestranná vstavaná skriňa, ktorá pôsobí svojou veľkosťou ako šatník. Výhodou sú aj nízke mesačné náklady cca. 250 €. Lokalita disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, dostatkom zelene, ľahkou dopravnou dostupnosťou.

________________________________________________________________________________

Rozloha: Obytná plocha 65 m² Balkón: 3 m² Pivnica: 4m² Parkovanie: verejné pred aj za bytovým domom. Tento byt je ideálny pre dvojicu, ale aj rodinu s prírastkom, ktorí nechcú investovať čas a ďalšie prostriedky do prerábky. Byt sa nachádza v dobrej lokalite na ulici Murániho, s kompletnou občianskou vybavenosťou. ________________________________________________________________________________Energetický certifikát nie je k dispozícii. Ďalšie informácie alebo možnosť obhliadky: Tel.+421 41 3217800 Mail: pacekova@tu reality.Sk Ďakujem za váš čas a teším sa na osobné stretnutie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.