Kontaktné údaje

Allrisk Slovakia Reality&Financie,s.r.o

Prievozská 4/B

82109 Bratislava II

Meno:
Xénia Forró
Telefón:
0944704359
E-mail:
ID ponuky:
HUZV

Predaj 2 izbového tehlového bytu v centre mesta

94 000
Plocha:  
61 m2

Poschodie:  
1.

okres Nové Zámky
Nové Zámky
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám možnosť kúpy útulného 2 izbového tehlového bytu v skvelej lokalite s úžitkovou plochou 61 m2. Tento byt sa nachádza na 1. poschodí budovy a je v pôvodnom stave, čo má svoje výhody a možnosti pre nových majiteľov.

Pri vstupe do bytu Vás privíta priestranná chodba so vstupom do jednotlivých izieb. Izby s drevenými parketami vytvárajú príjemnú atmosféru a plastové okná zabezpečujú dostatok svetla a ticho v izbách. Kuchyňa je vybavená plávajúcou podlahou a dostatkom úložného priestoru, čo je veľkým plusom pre pohodlné bývanie. V kúpeľni nájdete klasickú vaňu a oddelené WC, čo je veľkou výhodou pre pohodlnosť a komfort.

Byt má vlastné kúrenie, čo umožňuje nastavenie teploty podľa Vašich potrieb. Okrem toho patrí k bytu aj menší špajzka na uskladnenie potravín a vlastná pivnica, čo je ideálne pre skladovanie. Parkovanie vo dvore s uzavretou bránou zabezpečuje Vašu bezpečnosť a pohodlie.

Celková cena tohto zaujímavého bytu je 94 000 €, no pri rýchlom jednaní sme pripravení ísť Vám v ústrety a dohodnúť sa na lepšej cene. Ak hľadáte nový domov v príjemnej lokalite so všetkými potrebnými vybaveniami a dostatkom priestoru, tento byt je pre Vás ideálnym riešením. Nezmeškajte túto skvelú príležitosť a kontaktujte nás.

V prípade záujmu o tento byt nás neváhajte kontaktovať a dozviete sa viac informácií. Tento byt ponúka ideálnu kombináciu priestoru, pohodlia a bezpečnosti pre Vás a Vašu rodinu. Nechajte sa očariť atmosférou tohto útulného bytu a staňte sa jeho novým vlastníkom!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.