Prenájom 3 izbového bytu blízko centra

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

okres Nové Zámky
Nové Zámky
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 29 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Prenájom pekného 3 izbového zariadeného bytu v dobrej lokalite blízko centra.

Hľadáte byt na prenájom v dobrej lokalite blízko centra mesta? Máme pre vás ponuku 3 izbového zariadeného bytu s rozlohou 79 m2 na 7. poschodí s balkónom. Tento moderný a priestranný byt sa nachádza v tichej lokalite s výbornou dostupnosťou k obchodom, reštauráciám a verejnej doprave.

V cene prenájmu tohto bytu vo výške 650 eur mesačne je zahrnuté nielen samotné bývanie, ale aj TV a internet. Vďaka tomu budete mať možnosť sledovať svoje obľúbené programy a byť online bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.

Byt je zariadený moderným nábytkom a vybavením, takže vám nebudú chýbať žiadne pohodlnosti a komfort. Svetlé farby a moderný dizajn vytvárajú príjemnú atmosféru a útulný domov, ktorý si budete môcť užívať každý deň. V byte nie je sedačka a pračka, avšak pri vážnom záujem sa dá dohodnúť aj na tomto.

Veľký benefit ponúkaného bytu je jeho poloha blízko centra mesta. Z lokality je ľahký prístup nielen do obchodov a reštaurácií, ale aj k možnostiam kultúrnych a spoločenských aktivít. Dostupnosť verejnej dopravy vám umožní rýchlo sa dostať kamkoľvek potrebujete.

Ak hľadáte nový domov, kde sa budete cítiť pohodlne a bezstarostne, tento 3 izbový byt je tou správnou voľbou pre vás. Neváhajte a kontaktujte nás hneď dnes pre viac informácií a možnosť obhliadky.

V tejto lokalite a s takými výhodami sa obvykle byty rýchlo prenajímajú, takže nezmeškajte príležitosť žiť v tomto krásnom a modernom priestore. Investícia do tohto bytu bude určite stáť za to a poskytne vám vysnívané miesto na bývanie, ktoré si zaslúžite.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.