Kontaktné údaje

DOBRÉ REALITY s. r. o.

Dlhá ulica 426/3

97101 Prievidza

Meno:
Štefan Olvecký
Telefón:
0902 442 125
E-mail:
ID ponuky:
1300046379

TOP Ponuka :1 izbový byt v Nových Zámkoch na predaj !

59 900
Plocha:  
37 m2

okres Nové Zámky
Nové Zámky
pred 43 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 18 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj jednoizbový byt v Nových Zámkoch, sídlisko Juh, ul. J. Kráľa , druhé poschodie, podlahová plocha

37 m2, s veľkou izbou s dvomi oknami , jadro rekonštruované - vymurované, výmena sanity a obkladu. Cez vchodové dvere vstupujeme do priestrannej chodby, vľavo so vstavanou skriňou, vpravo vchod do kúpelky a WC. Oproti vchodovým dverám je prechod do obývacej izby a vpravo sa nachádza priestor kuchyne s kuchynskou linkou a sporákom. Kuchyňa a chodba má keramickú podlahu. Činžový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou / vymenené stupačky, okná schodišťa sú plastové, vymenené vchodové dvere a je zateplený/. K bytu prislúcha pivničná kobka v suteréne činžového domu. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, dostatok miesta na parkovanie vozidiel, čo zabezpečuje komfort mestského bývania. K výhodám bytu patrí orientácia na juh, v tesnej blízkosti supermarket Jednota, zdravotné stredisko Starbec, MŠ na u. Šoltésovej, detské ihriská, ihrisko pre psov, nákupné centrum Lipa, zdravotné stredisko, Starbek a ľahká dostupnosť do centra mesta. Cena nehnuteľnosti je 59 900 €. Kúpou je byt ihneď voľný a bez tiarch. Bližšie informácie k danej nehnuteľnosti Vám ochotne poskytne realitný maklér Dobré reality Ing. Štefan Ölvecký na č.t. 0902 442 125, Viber, Whats App,email.: olvecky@dobrereality.sk.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.