Útulný 3-izb. byt s lodžiou na ul. S.H.Vajanského ( Nové Zámky - Juh )

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
61 m2

okres Nové Zámky
Nové Zámky
pred 170 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 168 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ) ponúkame na predaj útulný, kompletne zrekonštruovaný 3-izbový byt ( momentálne dispozične upravený na 2-izbový ), v Nových Zámkoch - ul. S.H.Vajanského ( sídlisko Juh ). Byt s rozlohou 59,19m2 + lodžia 3,79 m2 sa nachádza na 2posch./7posch. panelového bytového domu s výťahom, skolaudovaného v roku 1992. Na každom poschodí sa nachádzajú 2 byty. Byt prešiel v roku 2014 kompletnou rekonštrukciou ( nové parkety a dlažba, nová kuchynská linka so zabudovanými elektrospotrebičmi, bezpečnostné vstupné dvere zn. Sherlock, klimatizácia ). V roku 2021 je naplánovaná renovácia vonkajších a vnútorných priestorov bytového domu ( zateplenie, výmena stúpačiek, renovácia výťahu a vstupných brán, nové schránky a zvončeky ).

Dispozícia bytu: predsieň, samostatná kúpeľňa a WC, obývacia izba, spálňa so vstupom na lodžiu, priestranná kuchyňa so špajzou 

Byt je klimatizovaný.

K bytu prislúcha pivničná kobka o rozlohe 2,18m2 nachádzajúca sa v suteréne bytového domu.

Orientácia bytu: Východ (kuchyňa) - západ ( spálňa a obývacia izba ) 

Internet a TV: optika

Mesačné náklady vrátane el. energie a plynu: 185€,-/3 osoby

Občianska vybavenosť: byt sa nachádza len niekoľko minút pešej chôdze od centra mesta. V tesnej blízkosti sa nachádza Billa, zdravotné stredisko, zastávka MHD, škola, škôlka, hrádza, reštaurácia, cukráreň, hokejbalové ihrisko...

 

Cena nehnuteľnosti: 77.990€,-

 

V cene bytu je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému majiteľovi.  

Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom emailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na xemar.sk.  

 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.