Príjemné bývanie v 3 izbovom byte v stave holobyt 70 m2,so záhradkou, obec Ožďany – okres Ri

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
70 m2

okres Rimavská Sobota
Ožďany
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 56 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka budúci pekný 3 izbový byt v trojbytovom dome s vlastným pozemkom s plochou 266m2. Plánovaný termín ukončenia máj 2023. Vstup do bytu je do vstupnej chodby, oproti vstupu sa otvára priestranný obývací priestor s kuchynským kútom a s prístupom na terasu. V zádverí je toaleta s umývadielkom. Chodba sa v strede rozširuje do súkromnej časti, odkiaľ je prístup do dvoch samostatných priestranných izieb a do kúpeľne. Z jednej izby je prístup na terasu. Dom bude postavený z tehál , zateplený s fasádnou konečnou úpravou. V byte budú dokončené všetky rozvody, elektriny, vody, kanalizácie a plynu. Byt má podlahové kúrenie zabezpečené plynovým kotlom. Byt bude skolaudovaný, bude potrebné dokončiť interiérové dvere, podlahy, dlažby , obklady a kuchynskú linku. Súčasťou bytu bude primeraná záhradka, a príjemná terasa ako aj 2 parkovacie miesta na vlastnom pozemku.

Obec Ožďany je dynamicky rozvíjajúca sa obec v okrese Rimavská Sobota, s dobrou vidieckou infraštruktúrou. Obec je súčasťou budúceho výrobného parku pre automobilový priemysel.

Energetický certifikát bude k dispozícii. V cene je zahrnutá kompletná právna starostlivosť, možnosť vybavenia HÚ. Info a obhliadky: mail: vlaskova@tureality.sk, tel: +421 41 3217800.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Príjemné bývanie v 3 izbovom byte v stave holobyt 70 m2,so záhradkou, obec Ožďany – okres Ri

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.