Priestranný 1 izb. byt 69m2 v rodinnom dome, 1x parkovanie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
69 m2

okres Pezinok
Pezinok
Cajlanská (časť Cajla)
pred 21 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom 1 izbový byt o výmere 69 m2 umiestnený v rodinnom dome v mestskej časti Cajla, Pezinok. Príslušenstvom je kuchynský kút, kúpeľňa so sprchovým kútom a oddelené WC. Možnosť parkovania 1 auta vo dvore.

Fotografie boli vyhotovené v čase, kedy byt bol zariadený kancelárskym nábytkom. Byt sa ponúka k nájmu nezariadený. Iné vybavenie: plávajúca podlaha, plastové okná, žalúzie. Možnosť pripojenia na internet, nie je zahrnutý v cene nájmu.

Pezinok má strategickú polohu. Leží iba 21 km od Bratislavy a 40 km od Trnavy. Dopravné spojenie do oboch miest je zabezpečené vlakovou alebo cestnou dopravou. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia. Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie. Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch, alebo lyžovanie na Pezinskej Babe. Lokalita Cajla je miestna časť výhradne s rodinnými domami. Prístup na MHD do 3 minút od domu, prístup do centra autom 3 minúty, pešo 15 minút.

CENA A PLATOBNÉ PODMIENKY:

Nájomné celkom: 650 Eur/mesiac, z toho záloha na energie vo výške 100 Eur/mes (voda, el. energia, plyn). Mesačné nájomné je vrátane 1 ks parkovacieho státia.

Pri podpise zmluvy je nutné zložiť kauciu vo výške 1x mesačné nájomné.

Neváhajte a kontaktujte už dnes nášho makléra a dohodnite si termín obhliadky!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Priestranný 1 izb. byt 69m2 v rodinnom dome, 1x parkovanie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.