Na prenájom krásny, priestranný 3 izbový byt na ul. Dona Sandtnera

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
103 m2

Poschodie:  
2.

okres Pezinok
Pezinok
dona Sandtnera
pred 203 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 201 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom krásny 3 izbový byt s veľkorysou 103,75 m2 úžitkovou plochou a s veľkou loggiou v novo postavenom bytovom dome na ul. Dona Sandtnera v Pezinku.

Byt sa nachádza na 2. poschodí bez výťahu. Cez vstupné dvere sa dostaneme do priestrannej predsiene, kde máme k dispozícii veľkú vstavanú roldor skriňu a naľavo od vchodu samostatné WC.

Ďalej pokračujeme do obývacej izby, ktorá je spojená s kuchyňou a je krásne, útuľne zariadená. Priestor je veľmi vkusne rozdelený do troch častí - čaká na nás priestranná a komplet zariadená kuchyňa. K obedíku si môžeme sadnúť v ďalšej časti, kde máme vytvorený priestor na stolovanie a tretia časť tejto veľkej miestnosti je obývacia. Z obývacej izby sa dostaneme na presklenú loggiu, odkiaľ máme krásny výhľad na vinohrady a zeleň.

Kúrenie je v byte zabezpečené vlastným plynovým kotlom v kúpeľni, kde môžeme relaxovať vo veľkej vani a nachádza sa tu aj WC. Z predsiene sa dostaneme aj do spálne a ďalšia izba je aktuálne využívaná ako detská izbička.

Byt je voľný od júla 2020.

Mesačná cena nájmu je 520,- € a energie vo výške medzi 100 - 130,-€ . Pri nástupe do podnájmu sa platí mesačná suma nájmu, kaucia vo výške mesačného nájmu a provízia RK tiež vo výške 520,- €

V byte nie je povolené fajčiť a nie sú povolené domáce zvieratá.

V blízkosti bytového domu sú potraviny, lekáreň, pošta, bankomat a iba o ulicu ďalej sa nachádza letné kúpalisko. V bezprostrednej blízkosti sú tiež materské školy, vrátane obľúbenej škôlky Severáčik, základné a aj stredné školy.

Máte tu skvelé možnosti na turistiku, cykloturistiku, v blízkosti sa nachádza aj jazdecký areál Rozálka, kde si môžete užiť nie len jazdu na koni, ale aj tenis, či mini ZOO.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: Na prenájom krásny, priestranný 3 izbový byt na ul. Dona Sandtnera

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.