Video-obhliadka. Posledné 2-iz. byty s parkovaním v širšom centre.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
52 m2

Poschodie:  
2. / 3

okres Pezinok
Pezinok
Za dráhou
pred 166 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 164 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj posledné dva priestranné 2-izbové holo-byty o výmerách:

52,4m2 podlahová plocha + pivničná kobka 1,5m2 + balkón 2,9m2, v cene 98.560Eur s DPH

52,4m2 podlahová plocha + pivničná kobka 1,5m2 + balkón 4,4m2, v cene 99.900Eur s DPH

v bytovom komplexe, na ul. Za dráhou v Pezinku. Byty je možné dokončiť aj do štandardu za príplatok cca. 7.000,- Eur. Vo video-obhliadke uvidíte 2-izb. aj 3-izb. byt v prevedení štandard a holobyt.

Teraz na jar začneme ponúkať aj 3. etapu výstavby, kde budú k dispozícií 2-izbové a 3-izbové byty s termínom kolaudácie v lete 2022. Vieme Vám ukázať pri obhliadke aj vzorové byty z prvej etapy.

Podrobný cenník zašleme na vyžiadanie.

LOKALITA: Obytný komplex je situovaný len 200 metrov od centra mesta Pezinok a pozostáva z troch samostatných bytových domov ( dva sú dokončené, tretí je vo výstavbe). Byty sú určené pre ľudí, ktorí cestujú za prácou do Bratislavy, ale zároveň si chcú dopriať kľud menšieho mesta s množstvom zelene a voľno- časových aktivít. Neďaleko komplexu sa nachádza železničná stanica, ktorá zabezpečuje dobrú dopravnú dostupnosť do Bratislavy, ako aj iných miest.

PARKOVANIE: Ku každej bytovej jednotke je k dispozícii parkovacie státie podľa výberu.

Cena vonkajšieho parkovacieho státia je 3.300,- € s DPH. Výhodou je, že byty sú v uzatvorenom oplotenom areáli, prístup do neho bude možný cez rampu s diaľkovým ovládaním. Areál tak ponúka súkromný a bezpečný priestor pre obyvateľov troch bytoviek.

BYTOVÝ DOM: Budova je z tehly, pozostáva zo štyroch podlaží a ponúka bývanie v dvojizbových a trojizbových bytoch s balkónom/predzáhradkou a vlastným skladovým priestorom, tj. kobkou priamo na poschodí. Byty nachádzajúce sa na prvom nadzemnom podlaží majú svoje predzáhradky. V areáli bude vybudovaný oddychový park, ako aj ihrisko pre deti na trávenie voľného času s rodinou. Byty sa predávajú vo forme holobyt, ktorý predstavuje interiérové steny a stropy namaľované na bielo, ploché radiátory, kompletné rozvody káblovej TV a internetu, hotovú elektroinštaláciu, osadené zásuvky a vypínače, cementové potery na podlahe v byte, mrazuvzdornú protišmykovú keramickú dlažbu na balkóne, bezpečnostné vchodové dvere, plastové okná.

Ponúkame aj 1-3-izbové nové byty v štandarde na Muškátovej ul., v dvoch bytových domoch, jeden je skolaudovaný a druhý sa bude kolaudovať 7/2021.

Ak Vás naša ponuka zaujala, napíšte mail na kluc@kluc.sk alebo reagujte cez portál na tento inzerát.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 19 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: inžiniering, homestaging, interérové poradenstvo, služby architekta, znalca, hypotekárneho poradcu a právnika.

Využie komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej webovej stránke kluc.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Video-obhliadka. Posledné 2-iz. byty s parkovaním v širšom centre.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.