NOVOSTAVBA PO KOLAUDÁCIÍ: 5 izbový priestranný byt - mezonet, Pezinok, Muškát

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
242 m2

Poschodie:  
4. / 5

okres Pezinok
Pezinok
Muškátová
pred 258 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 211 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 5 izbový byt - mezonet, nachádzajúci sa na 4. a 5. poschodí bytového domu s výťahom, v skolaudovanej novostavbe na sídlisku Muškát, Pezinok.

4. a 5. posch.    Byt č. 502        5 izieb     Výmera: 242,93 m2     Cena: 278.189,- € - Mezonet

V bytovom komplexe MUŠKÁT sa nachádza 31 bytov vo veľkosti od 37,36 m² - 242,93 m² situované na prvom až piatom podlaží. Stavitelia mysleli na funkčnosť a praktickosť jednotlivých bytov. Samozrejmosťou je pri každom byte balkón, dostatočné úložné priestory, či oddelenie dennej a nočnej časti. Zaujímavosťou projektu je moderná architektúra, vysoký štandard používaných materiálov, dispozičné riešenie, kvalita prevedenia a individuálny prístup k jednotlivým klientom, pre ktorých vytvorili predstavu ideálneho bývania. Bytový dom má Energetický certifikát A1, vlastnú plynovú kotolňu na vykurovanie a ohrev TUV, v bytoch sú radiátory. Parkovanie je na novovybudovaných verejných parkoviskách v blízkosti bytového domu.

Bytové jednotky sa predávajú v prevedení Holobyt. K bytu prináleží balkón a pivnica, viď. pôdorys. Ďalej sú byty vybavené videovrátnikom a rozvodmi internetu a káblovej TV (SWAN, TELECOM, UPC v príprave).

Pezinok má strategickú polohu. Leží iba 21 km od Bratislavy a 40 km od Trnavy. Dopravné spojenie do oboch miest je zabezpečené vlakovou alebo cestnou dopravou, cca 3 minúty peso od bytu. V meste sa nachádza množstvo obchodov, škôl, predškolských zariadení, zdravotné stredisko, lekárne, banky, športové a rekreačné zariadenia.  Mesto má bohaté kultúrne, športové a spoločenské zázemie.  Blízke okolie poskytuje skvelé možnosti pre turistiku, cykloturistiku, jazdu na koňoch, alebo lyžovanie na Pezinskej Babe. 

Za účelom obhliadky a ďalších informácií volajte:  Mária Cillerová, 0905 881 936, cillerova@desire.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: NOVOSTAVBA PO KOLAUDÁCIÍ: 5 izbový priestranný byt - mezonet, Pezinok, Muškát

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.