Na predaj 2 izbový byt v novom projekte Byty Rozálka Pezinok - byt 3A

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Poschodie:  
3.

okres Pezinok
Pezinok
pred 204 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 199 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Unikátne bývanie v Pezinku s krásnym výhľadom na vinohrady - spustili sme predaj bytov v projekte Byty Rozálka a ponúkame na predaj 2 izbový byt na treťom nadzemnom podlaží s celkovou výmerou 70,43 m2. Z toho obytná plocha bytu je 58,66 m2 a loggia má rozlohu až 11,77 m2. K bytu prislúcha aj pivničná kobka s výmerou 1,15 m2.

Projekt obytného komplexu Rozálka je situovaný v novej štvrti Pezinka, na ulici Dona Sandtnera. Bytový komplex obsahuje 5 bytových domov, ktoré majú 5 až 7 podlaží. Projekt Rozálka poskytuje všetko pre praktický a komfortný život, zahŕňa dokonalú kombináciu moderného bývania a prírody. Okrem týchto výhod zahŕňa tento komplex aj kompletnú občiansku vybavenosť, bývanie v lukratívnej štvrti, rýchly prístup do hlavného mesta a taktiež bezproblémový prístup železničnou dopravou.

V komplexe Rozálka nájdete dvojizbové, trojizbové a štvorizbové byty. Ich výmery sa pohybujú od necelých 55 až do 104 m2, plus lodžie a na vrchnom podlaží terasy, ktoré ponúkajú unikátny výhľad na vinohrady. Pri bytovom komplexe pribudne až 169 nových parkovacích miest – vonkajšie a garáže. Na prízemí nájdete kobky, skladové a technické priestory.

Komplex spája unikátne bývanie s krásnym výhľadom na vinohrady, ktoré budete mať doslovne iba cez cestu a zároveň aj dobrú dostupnosť do mesta. V bezprostrednej blízkosti máte skvelé možnosti na turistiku, cykloturistiku, jazdecký areál Rozálka, kde si môžete užiť nie len jazdu na koni, ale aj tenis, či mini ZOO.

K bytu je potrebné zakúpiť aj parkovacie miesto v cene 7.600,- €

www.bytyrozalka.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.