Kontaktné údaje

1.BCR s.r.o.

Zrinského 9/A

81103 Bratislava

Meno:
Kontaktujte naše call centrum
Telefón:
+421 901 789 818
Mobil:
+421 901 789 818
E-mail:
ID ponuky:
817923

3-IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ BYT, ŽIADANA LOKALITA, LOGGIA, GARÁŽ

158 000
Plocha:  
1 m2

okres Pezinok
Pezinok
L.Novomeského
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj príjemný 3-izbový byt na obľúbenom sídlisku v Pezinku na ulici L. Novomeského. Je situovaný na 5 poschodí v 8 poschodovom bytovom dome s výťahom, ktorý bol skolaudovaný v roku 1992. Príslušenstvom je loggia, na ktorej si môžete vychutnať rannú kávu plnými dúškami a pivnica. Byt má žiadanú orientáciu a to a dve svetové strany, čo zaručuje krásny presvetlený byt. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou: výmena všetkých okien a kompletná rekonštrukcia kúpeľne, nové podlahy, nová rozvodná skriňa, nové zásuvky a vypínače, interiérové dvere a predpríprava na kuchynskú linku. Nehnuteľnosť je ideálna pre vlastné bývanie s dobrou susedskou komunitou, no zároveň aj ako investičná príležitosť pre nájomné bývanie.

Dispozične pozostáva z priestrannej vstupnej predsiene. Z chodby sa ide do menšej detskej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a do obývacej miestnosti. V Obývacej miestnosti sa nachádza jedálenská časť a vchádza sa z nej do hlavnej spálne, z ktorej je prístup na loggiu.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Pezinok, ul. Laca Novomeského

* materiál: panel

* zateplenie: Nie

* poschodie: 5/8

* výťah: Áno

* počet izieb: 3

* loggia: Áno

* pivnica: Áno

* parkovanie: Verejné

* kúrenie: Ústredne

* internet: Optika

VÝMERA:

* Úžitková plocha bytu: 62,44 m²

* Loggia : 3,30 m²

* Pivnica: murovaná 9,00 m²

VÝHODY

- kúpou ihneď voľný

- skvelá dostupnosť

- bohatá občianska vybavenosť

- zastávka MHD v blízkosti

MESAČNÉ NÁKLADY:

V byte sú nastavené zálohové platby za SUV, TUV, kúrenie, fond opráv. Náklady na byt sú 150 ,-EUR mesačne pre dve osoby.

POPIS LOKALITY A OKOLIA:

Byt sa nachádza na obľúbenom pezinskom sídlisku. Okresné mesto Pezinok ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v blízkosti sa nachádzajú potraviny, reštaurácie, kúpalisko, zástavka MHD, lekáreň, pošta, školy a škôlky. Lokalita poskytuje bývanie s dobrou dostupnosťou a infraštruktúrou na všetky smery, veľa prírody, možnosť turistiky, v blízkosti sa nachádza areál Rozálka, v zimnou období lyžovanie na Pezinskej babe.

CENA 158.000,- EUR a cena garáže 28.000,- EUR

ID: 8182127

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BCR REALITY s. r. o.

Všetky prezentované údaje zverejnené v tomto inzeráte majú informatívny charakter a žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť 1.BCR s.r.o. nenesie za ich správnosť, úplnosť a presnosť žiadnu zodpovednosť.

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra. Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: 3-IZBOVÝ ZREKONŠTRUOVANÝ BYT, ŽIADANA LOKALITA, LOGGIA, GARÁŽ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.